V domácím prostředí chceme srovnat sérii

V domácím prostředí chceme srovnat sérii

Po necelém týdnu pokračuje semifinálová série mezi našimi Lovci a týmem z Karviné. Ta vede v sérii 1:0 na zápasy.

2. semifinále Chance extraligy:

Lovci Lovosice – HCB Karviná
sobota 13. 4. od 17:00

vstupenky online

Jednoznačným cílem lovosického celku bude srovnat semifinálovou sérii a za stavu 1:1 se přesunout zpět do Karviné. Zde se odehrálo úvodní střetnutí a Lovci v něm vzdorovali více jak statečně, aby nakonec soupeř utekl až v samém závěru a vybojoval tak první vítězství.

Na domácí zápas, který hostí hala Chemik v sobotu 13. dubna od 17 hodin, platí stejné organizační pokyny, jaké jsme zveřejňovali v rámci čtvrtfinále. Obecné pokyny týkající se parkování, občerstvení, tleskaček, fan shopu (stále jsou v nabídce poslední trička Cesta za snem za 250 Kč) nebo výhodnější ceny vstupenek online, platí i pro semifinále. Samozřejmostí zůstává také poločasová soutěž, ve které si každý soutěžící odnese balíček produktů od firmy Nekton v hodnotě 700 Kč a vítěz pak navíc voucher na masáž v litoměřickém studiu Sansara. Slosovatelné lístky do soutěže stojí 10 Kč a prodávají se na pokladně.

V současnosti zbývají poslední desítky vstupenek. Online prodej bude ukončen v sobotu v 15:45. Vstupenky, které se neprodají, pak budou s přirážkou v prodeji na pokladně.

Prosíme dbejte pokynů pořadatelů. Děkujeme všem za dodržování výše uvedených opatření a těšíme se na společný sportovní zážitek! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „Věřím, že jsme dobře zregenerovali a připravili se na další utkání. První zápas nám ledacos ukázal. My si z něj ovšem bereme hlavně to, že musíme ještě přidat. Být agresivnější, důraznější a zároveň udržet disciplínu. Hrát sebevědomě s hlavou nahoře a s neskutečnou vůlí po vítězství. V Karviné byla super atmosféra, ale hala plná nebyla a já bych si moc přál, aby naše hala praskala ve švech, protože to může být klíčový faktor k tomu, že to utkání zvládneme. Máme výbornou podporu po celou sezónu, ale v play-off musí být neskutečná. I když nás dost lidí podceňuje, tak si myslím, že jsme ukázali, že se chceme rvát o postup ze všech sil. A to je to, co za tým můžu slíbit, že na hřišti necháme vše, co v nás bude.“

Jiří Motl, křídlo:Ve druhém semifinále očekávám vyrovnané utkání plný osobních soubojů a maximálního nasazení obou mužstev. Chceme soupeři oplatit úvodní prohru z prvního utkání a udržet si domácí neporazitelnost v letošním play-off. V utkání budeme muset zlepšit hru v obranných činnostech a pokračovat stejně v útoku jako v prvním utkání.“