Důležité organizační pokyny ke čtvrtfinálovým zápasům

Důležité organizační pokyny ke čtvrtfinálovým zápasům

O víkendu 23./24. března se v Lovosicích rozehraje čtvrtfinálová série našich Lovců proti týmu HC ROBE Zubří. Prosíme všechny fanoušky, kteří se do haly Chemik chystají, aby si pozorně přečetli všechny informace týkající se domácích střetnutí.

Příjezd/příchod do haly/parkování. 
S ohledem na očekávanou vysokou účast z řad fanoušků prosíme všechny naše příznivce, kteří se do sportovní haly vydají autem, aby využili parkovací plochy před plaveckým bazénem, v přiléhající Zámecké ulici nebo parkoviště u zimního stadionu (5 minut pěšky vzdálené od sportovní haly). Dá se předpokládat, že parkovací místa  přímo u haly (parkoviště za volejbalovým kurtem, tráva) budou velmi brzo zaplněna a s přibývajícím časem a fanoušky pak bude bezprostřední okolí sportovní haly Chemik NEPRŮJEZDNÉ. Ještě jednou tak prosíme, pokud je to možné, přijďte na utkání pěšky nebo zaparkujte v dostatečné vzdálenosti od haly.

Občerstvení. 
V režii provozovatelů Hospůdky haly Chemik bude všem fanouškům a návštěvníkům před halou v dostatečném předstihu před utkáním k dispozici stánek s občerstvením, kde si budou moci zakoupit široký výběr nápojů, teplých pochutin aj. Ve standardním režimu bude fungovat také Hospůdka hala Chemik nad hledištěm sportovní haly.

Vstupenky. 
Online prodej, ve kterém lze zakoupit vstupenku za výhodnější cenu, bude ukončen vždy v 15:45 (sobota i neděle). Všechny zbývající vstupenky pak budou dány do přímého prodeje na pokladně. Vstup do haly bude otevřen standardně hodinu před začátkem střetnutí. Kompletní informace k nákupu vstupenek a jejich cenovým hladinám čtěte zde.

Tleskačky.
Díky podpoře ze strany partnerů se fanoušci i v letošním play-off mohou těšit na oblíbené tleskačky. Rozdávat je budeme všem příznivcům s platnou vstupenkou.

Výdej triček/fanshop.

Speciální trička pro play-off, která ještě nebyla vydána, lze vyzvednout ve fan shopu na ochozu sportovní haly. Přímo na místě bude možné ve velmi omezeném množství zakoupit tato trička za cenu 250 Kč ve velikostech S, M, L, XL (lze je i rezervovat na emailu lucie@hazenalovosice.cz s výdejem před sobotním střetnutí).  Pro všechny, na které se tričko nedostane nebo kteří nedisponují loveckým dresem z našeho fanshopu, se nabízí možnost přijít podpořit naše házenkáře v černé nebo tmavě modré barvě korespondující s barvami na našich dresech.

Objednávejte trička na play-off!

Fanshop bude otevřen hodinu před každým zápasem. Prodejní doba je 16:00 – 17:00. Zde bude možné zakoupit všechny produkty pro fanoušky.

Sektory a sedadla. 
Všechny vstupenky jsou prodávány na konkrétní sedadlo! Ti z vás, kteří mají vstupenky z předprodeje, mají lístky opatřené unikátním QR kódem. Vstupenky z předprodeje budou kontrolovány před vstupem do haly a můžete je mít buď vytištěné nebo uložené ve vašem telefonu. Dejte prosím pozor, pokud máte vstupenky na oba dva dny, abyste měli sebou správnou vstupenku na správný hrací den. 

Hala Chemik disponuje třemi samostatnými sektory + sektorem na stání. Na svých vstupenkách máte označení sektorů A, B, C:
– sektor A: nejbližší sektor po vstupu do sportovní haly
– sektor B: prostřední sektor
– sektor C: nejvzdálenější sektor (určeno primárně pro členy klubu a hostující fanoušky)

Vstup do sportovní haly —)

Každý sektor má celkem 9 řad. Řady jsou označené z boku krajní sedačky. Sedačky jsou číslovány a tady pozor! Některé sedačky mají po rekonstrukci haly původní číslování (nastříkaná čísla na opěrátku sedačky), PLATNÁ čísla sedaček se nacházejí na opěradle v podobě bílé kulaté samolepky s číslem! 

Každý z diváků má vstupenku na svoje místo, není možné si sednout jinam ani si sednout na schody mezi jednotlivými sektory. Ty musí zůstat volné pro případné nouzové použití!!

Poločasová soutěž
Pokračovat bude naše poločasová soutěž. V sobotu budeme házet na speciální loveckou plachtu, v neděli budou vítězná čísla tažena a přímo určeni výherci.

  1. cena: voucher na masáž Sansara Litoměřice 1000 Kč + balíček Nekton
  2. cena: balíček Nekton + voucher na luxusní mytí vozidla v MC-SAR Lovosice
  3. cena: balíček Nekton + voucher na luxusní mytí vozidla v MC-SAR Lovosice

Vstupenky do soutěže v ceně 10 Kč budou v prodeji na pokladně haly.

Prosíme dbejte pokynů pořadatelů. Děkujeme všem za dodržování výše uvedených opatření a těšíme se na společný sportovní zážitek! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: