Objednávejte trička na play-off!

Objednávejte trička na play-off!

Již za 6 týdnů se rozběhne nadstavbová část Chance extraligy mužů a Lovci v ní znovu budou bojovat o postup do zápasů znamenající ligové medaile. Stejně jako v předchozích letech, i tentokrát vydáváme v souvislosti s play-off speciální tématická trička.

Cena trička pro letošní ročník play-off 2024 je jako loni 250 Kč a je možné jej objednávat ve velikostech S – M – L – XL – 2XL – 3XL. Velikost potisku na tričku bude u všech triček odpovídat velikosti potisku u trička S, na kterém bude koncipována jako největší možná.

Trička je možné objednat pouze v předobjednávce a vzhledem k termínu dodání z Itálie a následnému zadání do výroby, ale i blížícímu se termínu úvodního duelu čtvrtfinále, je nutné si je objednat nejpozději do příští středy 21. února.

Trička objednávejte na emailu lucie@hazenalovosice.cz ve formátu:

  • velikost + počet kusů
  • kontakt na vás (celé jméno + telefonní číslo)

Vaše objednávka prostřednictvím emailu je závazná s nutností odběru. Trička budou realizována při minimálním množství 100 objednaných kusů v souhrnu. Po potvrzení realizace vám budou zaslány podklady k platbě. Trička budou vydávána v týdnu před prvním zápasem čtvrtfinále (pravděpodobně sobota 23. března). 

Kategorie: aktuality, tým "A"