Semifinálová série pokračuje v Lovosicích

Semifinálová série pokračuje v Lovosicích

Za stavu 1:2 na zápasy z pohledu našeho celku bude v sobotu pokračovat semifinálová série CHANCE play-off extraligy proti týmu Karviné.

4. utkání semifinále CHANCE play-off extraligy:

Lovci Lovosice – HCB Karviná
sobota 27. 4. 19:30

vstupenky online (do soboty 18:15)

V dosavadním průběhu série si každý z týmů uhlídal výhodu domácího prostředí, kterou dokázal přetavit v semifinálový bod. Po dvou zápasech v Karviné a jednom v Lovosicích tak finalista posledního ročníku vede 2:1 na utkání. Lovci mají možnost sérii protáhnout do rozhodujícího střetnutí v Karviné, soupeř pak může třetím vítězstvím v sérii stvrdit svůj postup do dalšího extraligového finále. Ve finále je již Talent tým Plzeňského kraje, který si v nejkratším možném čase poradil se soupeřem z KH Kopřivnice 3:0 na zápasy.

Výsledky dosavadních utkání: 
1. zápas: HCB Karviná – Lovci Lovosice 36:34, stav série 1:0
2. zápas: Lovci Lovosice – HCB Karviná 28:26, stav série 1:1
3. zápas: HCB Karviná – Lovci Lovosice 35:21, stav série 2:1

4. utkání začíná v hale Chemik v sobotu 27. dubna od 19:30 hodin. Vstupenky na tento duel se prodávají online za zvýhodněnou cenu do sobotních 18:15 hodin, zbývající vstupenky pak budou v prodeji na pokladně haly.

Ve fanshopu bude v rámci utkání probíhat akce 1+1 na lovecké dresy (týká se pouze dresů a pouze dresů, které jsou aktuálně skladem).

Pokračovat bude tradiční tombola, ve které znovu můžete vyhrát (losují se přímo výherci bez poločasové soutěže) atraktivní ceny:

1. cena:

  • let rogalem pod vedením pilota Romana Vartýře,
  • balíček produktů společnosti Nekton,
  • tričko play-off Cesta za snem

2. cena: 

  • poukaz na mytí auta v mycím centru MC-SAR Lovosice,
  • balíček produktů společnosti Nekton,
  • tričko play-off Cesta za snem

3. cena:

  • poukaz na mytí auta v mycím centru MC-SAR Lovosice,
  • balíček produktů společnosti Nekton,
  • tričko play-off Cesta za snem

Děkujeme všem fanouškům, kteří dorazí, aby stejně jako v předcházejících duelech vytvořili semifinále důstojnou atmosféru. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „Musíme se vrátit k tomu, co nás zdobilo nejvíc ve druhém zápase. A tím bylo hrát maximální hranu všeho. Důraz, agresivita a mít odhodlání a vůli k úspěchu. Teď už to není moc o taktice, ale o tom, kdo to bude chtít víc. Pro nás existuje jen ten jeden zápas, nemáme žádné zítra a tak to taky musí vypadat. Věřím, že naplníme halu ještě více než v posledním utkání. Protože to byl velký faktor k tomu, proč jsme druhé utkání zvládli. Budeme potřebovat plnou halu za zády.“

Pavel Horák, spojka: „Po nevydařeném třetím zápase si chceme napravit reputaci a porvat se o náš druhý bod, abychom sérii vrátili zpět do Karviné. Čeká nás silný a dobře připravený soupeř, o kterém po třech zápasech play-off víme snad již vše. Jsme samozřejmě všichni unavení, zmlácení. Ale měli jsme celý týden na regeneraci, tak doufám, že nás bude do zápasu připraveno co nejvíc, abychom byli k dispozici ve variabilnější sestavě než tomu bylo v tom posledním zápase. Zranění nás postihují celou sezónu, ale vždy jsme se s tím nějak srovnali. Věřím, že jsme si všechny chyby a špatná rozhodnutí vybrali v tom posledním zápase a že si utkání před plnou halou s našimi skvělými fanoušky užijeme, získáme druhý bod, prodloužení série a udržet si naději na finále. To by byl v situaci, ve které se nacházíme, mimořádný úspěch. Každopádně jsme pozitivní a bojovně naladění.“