Zdroj foto: HCB Karviná. Soupeř se ujímá vedení v sérii

Soupeř se ujímá vedení v sérii

Třetí střetnutí semifinále viděla hala v Karviné. V utkání byli domácí házenkáři jasně lepší a získali tak pro sebe druhý bod.

3. utkání semifinále CHANCE extraligy play-off:

HCB Karviná – Lovci Lovosice
35:21 (20:11)
stav série 2:1

statistiky k utkání zde

Zdroj foto: HCB Karviná

Bez ohledu na sestavu našeho celku nám v sobotním střetnutí nevyšlo vůbec nic. Malá úspěšnost brankářů i střelby v útoku, nedůsledná obrana a velký problém se prosadit proti soustředěné defenzivě hostí. Takticky se nám nevydařila ani hra 7 na 6, se kterou jsme uspěli ve druhém domácím střetnutí. Soupeř nám během první dvacetiminutovky vstřelil šest gólů přes celé hřiště do prázdné branky a o osudu utkání tak bylo předčasně rozhodnuto.

Série se teď za stavu 2:1 pro Karvinou přesouvá do Lovosice, kde se střetnutí odehraje v sobotu 27. dubna od 19:30 hodin. Děkujeme za podporu všem fanouškům, kteří za námi přijeli do Karviné! V domácí odvetě budeme potřebovat každého z vás. Online prodej na utkání začíná v pondělí 22. dubna od 8:00. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře po utkání: 

Roman Jelínek, trenér Lovců: „Karviná zvítězila zaslouženě, my jsme jim to ale usnadnili. Je nepochopitelné, že jsme v semifinále předvedli takový výkon. Utkání nám bohužel hrubě nevyšlo, chybělo nám nasazení i sebeobětování, což mě mrzí. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na další zápas. Všechno je pořád otevřené, uděláme maximum pro to, abychom se do Karviné vrátili.“

Michal Brůna, trenér Karviné: „Zápas se nám povedl, v útoku jsme měli snad 80 procentní úspěšnost, to si dlouho nepamatuju. Všichni tři brankáři navíc měli 38 procentní úspěšnost zákroků. Jsem rád, že jsme díky vývoji utkání pošetřili Patzela se Skalickým, do Lovosic jedeme sérii ukončit.“