Série o bronz pokračuje v Kopřivnici

Série o bronz pokračuje v Kopřivnici

Čtvrtý vzájemný souboj Lovců a Kopřivnice během dvou týdnů může již rozhodnout o držiteli bronzových medailí.

4. utkání série o 3. místo Chance extraligy:

KH Kopřivnice – Lovci Lovosice
sobota 25. 5. 14:00

TVcom, onlajny 

Pro oba týmy to může to být poslední zápas sezóny, ale stejně tak dobře se celá série může ještě naposledy přestěhovat do Lovosic. O tom, jestli budou v Kopřivnici slavit naši házenkáři, nebo vše vyvrcholí v rozhodujícím pátém duelu, se rozhodne zítra a výsledek této hádanky budeme vědět něco málo před 16. hodinou.

Lovci do zápasu půjdou bez dalšího hráče v sestavě. Ke zraněným spoluhráčům se přidal vykartovaný Giorgi Dikhaminja. Ten v posledním střetnutí s Kopřivnicí uviděl svoji třetí přímou červenou kartu a v letošní sezóně si již nezahraje.

Střetnutí v Kopřivnici začíná v sobotu 25. května od 14 hodin. Děkujeme fanouškům, kteří za námi budou vážit cestu do Kopřivnice i těm, kteří si vedle semifinále hokejového MS nenechají ujít ani souboj Lovců o bronzové medaile. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Rozpis a výsledky série o bronzové medaile:
15.5. 19:00 🏠 Lovci – Kopřivnice 30:26, stav série 1:0
18.5. 18:00 🚍 Kopřivnice – Lovci 35:28, stav série 1:1
22.5. 18:00 🏠 Lovci – Kopřivnice 36:25, stav série 2:1
25.5. 14:00 🚍 Kopřivnice – Lovci
29.5. 18:00 🏠 Lovci – Kopřivnice 

Komentář před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „Kopřivnice svou kvalitu hlavně v domácím prostředí ukazovala celou sezónu. My jsme to poznali před týdnem, kdy byl soupeř ve druhém utkání lepší. Něco jsme si k tomu řekli, ve třetím utkání to změnili a v zápase jsme dominovali. Zítra ale očekávám velice těžký souboj. Nás ovšem žene motivace sérii a sezónu ukončit už v sobotu. Musíme navázat na výkon z posledního zápasu. Mít disciplínu, pokoru a respekt k soupeři ale hlavně vůli po vítězství a pak věřím, že můžeme uspět.“