Zápas v Kopřivnici se Lovcům nevydařil, série je srovnána!

Zápas v Kopřivnici se Lovcům nevydařil, série je srovnána!

V sobotu podvečer pokračovala série o bronzovou medaili druhým zápasem v Kopřivnici. Lovci v něm soupeři podlehli a moravský celek tak srovnal sérii.

2. utkání o bronzové medaile:

KH ISMM Kopřivnice – Lovci Lovosice
35:28 (14:10)
stav série 1:1

Střetnutí v Kopřivnici bylo z naší strany hodně nevydařené a jako by celý jeho průběh předznamenaly hned tři naše akce ze samého úvodu zápasu. První dva postupné útoky Lovců skončily technickou chybou, ten třetí neproměněnou vyloženou šancí. Tak nějak to pak korespondovalo s dalším průběhem celého střetnutí.

Domácí využili našich zaváhání a hned v úvodu získali vedení 4:1 resp. později 10:5. K nepřesnostem v útoku se přidala nedůrazná obrana a časté vylučování našich hráčů, takže jsme se po celý první poločas jen marně snažili o nějaké větší zkorigování skóre. Poločasový výsledek byl ještě stále přijatelný, když do šaten odcházela Kopřivnice s vedením 14:10.

Chvilkovou naději přinesl hrstce našich příznivců v kopřivnické hale začátek druhé půle. V něm jsme nejen že skórovali téměř v každém našem útoku, ale dokázali jsme i ubránit a výsledkem bylo přiblížení se soupeři na rozdíl pouhých dvou gólů (37. minuta 17:15). Soupeř ale i v oslabení dokázal skórovat a další minuty vyhrál poměrem 4:1 (41.minuta 21:16).

Vzápětí obdržel přímou červenou kartu Patrik Stach, marně si pak během deseti minut dvakrát naše lavička vybírala oddechový čas. Nepomohlo nic a ve druhém utkání jsme prohráli vysoko 28:35.

Nezbývá než rychle na tento zápas zapomenout, protože doma nás hned ve středu od 18 hodin čeká třetí střetnutí a v tom chceme rozhodně uspět. K úspěchu budeme potřebovat vaši podporu, vstupenky budou v prodeji online od zítřejších 8:00. Děkujeme všem fanouškům, kteří nám fandili v Kopřivnici i vám, kteří jste na nás mysleli ze svých domovů. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře po utkání – tisková konference