Prodlouží Lovci čtvrtfinálovou sérii?

V sobotu odehrají naši házenkáři úvodní domácí duel v rámci čtvrtfinále CHANCE Play off STRABAG Rail extraligy. Odvracet budou hned dva match bally Plzně.

3. utkání čtvtfinále CHANCE Play off STRABAG Rail extraligy:

HK FCC Město Lovosice – Talent Robstav-M.A.T. Plzeň,
sobota 30. března 17:00

Dva zápasy máme za sebou ve čtvrtfinále CHANCE Play off STRABAG Rail extralize. Z obou duelů jsme vyšli výrazně poraženi, když jsme shodně nezachytili začátek utkání, zkušený soupeř a jeho širší lavička předčily náš celek v kvalitě a herním projevu. Ani v jednom z duelů jsme nedokázali navázat na dobře odehrané utkání na palubovce soupeře v základní části nebo dokonce na remízové střetnutí z domácího prostředí. Zkrátka, ani v jednom z úvodních duelů jsme nedokázali překročit náš letošní „venkovní“ stín.

Pokusíme se tedy o nápravu znovu v domácím prostředí. V prostředí, kde díky vám fanouškům cítíme v zádech tu správnou podporu. Letos jsme v hale Chemik ještě nikomu nepodlehli a ani v sobotu není ten správný den na kapitulaci. Znovu budeme věřit ve vlastní síly, týmového ducha a vaši podporu. Budeme bojovat o každý míč a ke společnému boji opět vyzýváme i vás, naše věrné fanoušky. Nenechte nás v tomto boji samotné, bez vás nemáme šanci dnešní duel zvládnout! DĚKUJEME! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Utkání začíná v hale Chemik v sobotu 30. března od 17 hodin. Pokud by se Lovcům podařilo sérii prodloužit a soupeře, který se 5x za sebou probojoval do finále extraligy, porazit, hrál by se čtvrtý zápas v pondělí 1. dubna od 19 hodin.

Hodnocení 1. utkání: zde.
Hodnocení 2. utkání: zde.

Podporu týmu vyjádřil i brankář brazilské fotbalové reprezentace Alisson. Video s jeho zdravicí najdete tady.

Komentář před zápasem:

Vojtěch Srba, ředitel klubu HK FCC Město Lovosice: „Plzeň v úvodních duelech rozhodně ukázala svoji sílu a herní kvalitu. Předvedla také dokonale načasovanou formu. My se samozřejmě budeme snažit sérii protáhnout minimálně do čtvrtého zápasu a udržet tak letošní domácí neporazitelnost. Nesmí nás ale postihnout hluchá místa, která jsme převedli v obou zápasech, kdy zápas ztrácíme během pár minut po sérii soupeřových branek. Naším cílem bude dostat Plzeň pod tlak. V obou zápasech jsme nezvládali vstupy do utkání, ve kterých jsme prohrávali 1:8, resp. 1:7. Přesto, že v play-off rozhoduje pouze vítězství a ne rozdíl branek, tak nám nejsou dílčí výsledky lhostejné a chtěli bychom se prezentovat lepším výsledkem.“