Prodloužíme semifinálovou sérii?!

Obě semifinálové série mají za sebou úvodní dva duely. A zatímco Dukle se podařilo dvakrát vyplenit Zubří, naši Lovci musí dohánět ztrátu dvou utkání.

Semifinále extraligy mužů:

HK FCC Město Lovosice – Talent Robstav-M.A.T. Plzeň,
sobota 22. dubna 17:00

Semifinálové série potvrdily to, co se o semifinalistech dobře ví:
– obrovskou psychickou odolnost Dukly bez ohledu na domácí nebo venkovní prostředí,
– slabší výkony Lovců na venkovních hřištích.

Výše uvedené faktory v praxi znamenají to, že Dukla veze ze Zubří dvě (!) výhry a v domácím prostředí jí k postupu do finále stačí ze dvou možných utkání jednou vyhrát. Oproti tomu Lovci v Plzni nepředvedli zdaleka svoje maximum a v Lovosicích tak budou muset dohánět ztrátu hned dvou střetnutí.

Mám pocit, že k následujícímu utkání není potřeba vlastně nic psát. Všichni dobře víme:
– o co se hraje a co je potřeba k úspěchu,
– že jediné zaváhání pošle do finále Plzeň a nás by čekaly zápasy o 3. místo,
– že v zápasech musíme předvést své maximum po všech stránkách,
– že k případnému úspěchu potřebujeme maximální podporu našich fanoušků.

Zdá se mi, že není třeba nic dalšího dodávat. A proto dnešní pozvánku zakončím těmito slovy: PŘIJĎTE VŠICHNI PODPOŘIT LOVCE, BEZ VÁS TO NEZVLÁDNEME! PŘIJĎTE V ČERNÉM A VYTVOŘTE TAK ČERNÉ PEKLO PRO NAŠEHO SOUPEŘE. Utkání začíná v hale Chemik v sobotu 22. dubna od 17 hodin. Pro prvních 400 diváků, kteří přijdou do haly s plnocennou (!) vstupenkou, máme připraveno speciální tričko pro letošní Cestu za snem. Nezapomeňte, že v pátek 21. dubna probíhá předprodej vstupenek. Informace k pátečnímu prodeji najdete zde. V rámci sobotního duelu oceníme naše minižáky, kteří na Prague Handball Cup obsadili skvělé 4. místo. Čeká na vás také taneční vystoupení litoměřické skupiny Funky Dangers. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Ohlasy před utkáním:

Milan Berka, trenér HK FCC Město Lovosice: „Plzeň byla v předchozích dvou duelech lepší a po zásluze dvakrát zvítězila. My musíme uznat kvalitu soupeře. Ale na druhou stranu je třeba říci, že my jsme rozhodně nepodali výkon, který jsme si představovali. Rádi bychom semifinálovou sérii prodloužili a nabídli tak našim fanouškům dva domácí duely. Chceme dostat Plzeň pod tlak a pouze enormní nasazení a nadstandardní výkon nás mohou vrátit zpět na jejich palubovku.“

Roman Jelínek, spojka HK FCC Město Lovosice: „Plzeň je velice silný soupeř, o čemž jsme se přesvědčili před týdnem. V této sezóně to bude v sobotu náš šestý vzájemný zápas a přijde mi tedy zbytečné cokoliv dalšího o tomto soupeři psát. My jsme odhodlaní nedat Plzni nic zadarmo a nejlépe se snažit vrátit ještě do Plzně. Doufám, že přijde plná hala a naši fanoušci nám opět vytvoří neskutečnou atmosféru, která nás dokáže vyburcovat k nejlepším výkonům.“