Jak získat vstupenky na semifinále s Plzní?

Jak jsme avizovali dříve, na utkání s Plzní budeme organizovat předprodej vstupenek. V článku si přečtěte důležité informace k prodeji.

Předprodej vstupenek na 3. utkání semifinále

HK FCC Město Lovosice informuje o systému předprodeje vstupenek na semifinálové utkání proti Talent Robstav-M.A.T. Plzeň hraném v sobotu 22. 4. v 17:00. Všechny vstupenky budou prodávány na konkrétní sedadla.

Systém předprodeje je následující a jediný platný pro toto utkání:

PŘEDPRODEJ NA HALE CHEMIK – pátek 21. dubna 17:00 – 19:00
– vstupenky budou prodávány JEN PROTI OSOBNÍMU PŘEVZETÍ a to ve VIP salónku u haly Chemik, Terezínská ulice.

OSOBNÍ ZAKOUPENÍ NA HALE CHEMIK JE DO TÉ DOBY JEDINOU MOŽNOU FORMOU ZÍSKÁNÍ VSTUPENKY. KLUB NEBUDE REFLEKTOVAT NA TELEFONICKÉ ANI PÍSEMNÉ OBJEDNÁVKY VSTUPENEK. VSTUPENKY, KTERÉ SE NEPRODAJÍ V PŘEDPRODEJI, BUDOU NÁSLEDNĚ DÁNY DO BĚŽNÉHO PRODEJE V DEN UTKÁNÍ (kasa otevřena od 15:30).

CENY VSTUPENEK:
DOSPĚLÝ – 100Kč
DĚTI DO 12ti LET, ZTP, DŮCHODCI NAD 65let – 50Kč
DĚTI DO 3 LET (bez nároku na místo!) – zdarma

– ZTP a důchodci (nad 65let) se musí prokázat platným průkazem! Ten musí mít u sebe i při návštěvě sportovního utkání!!
– Děti, které ještě nehradí vstupné (do tří let) nemají nárok na sedadlo! Pokud si takové dítě vezmete sebou, musíte je mít na klíně!
– Každý návštěvník musí mít u sebe platnou vstupenku po celou dobu utkání!

INFORMACE PRO MAJITELE PERMANENTEK!
Všichni, kteří mají klubové permanentky (platící na základní část), mají přednostní právo na zakoupení vstupenek na utkání play-off. Je ale nutné, aby o využití této možnosti požádali potvrzením své účasti na email lkanturkova@seznam.cz (uveďte vaše jméno, sektor, číslo řady a sedadla). Vstupenka vám bude rezervována a vy si ji musíte vyzvednout v pátek v rámci předprodeje!

TRIČKA LOVCŮ PRO PLAY-OFF 2017
Chystáme pro vás také speciální trička pro letošní Cestu za snem. Ty získá prvních 400 diváků, kteří přijdou v sobotu do haly Chemik (bez ohledu zda mají vstupenku již z předprodeje nebo ji budou kupovat na místě). Tričko můžete získat pouze ke vstupence v hodnotě 100Kč!

 

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,