Přijďte oslavit další historický milník lovosické házené!

Tento pátek se házenkáři Lovosic utkají v rámci sedmnáctého kola extraligy s pražskou Duklou. Ale nejen o extralize bude večer v hale Chemik.

Jak jsme vás informovali ve včerejším článku (najdete zde), v pátek v naší hale přivítáme v důležitém duelu Duklu Praha. Ale nejen o extraligové házené bude podvečer v lovosické hale.

Na konci ledna startovali Lovci ve finále Českého poháru. A dařilo se jim skvěle, když ani v jednom duelu nezaváhali a postarali se potřetí v historii této soutěže o zápis v podobě vítěze se jménem Lovosice. Vítězství naši hráči dosáhli v Brně-Maloměřicích a byla u něj i skupinka našich fanoušků. I díky nim se nám podařilo celkový triumf vybojovat, ale my bychom si jej velice rádi připomněli se všemi, kteří lovosické házené fandí a podporují ji.

Některé chystané věci vám prozradit nemůžeme, protože mají být pro všechny z vás překvapením. Rádi bychom ale aspoň naznačili.. Páteční večer bude patřit také oslavě vítězství v Českém poháru a všichni z vás budou mít v omezeném čase možnost se po utkání s Duklou Praha vyfotit nejen s našimi hráči, ale také s vítěznou trofejí za tuto soutěž.

Vedle toho (a jiného překvapení) se můžete těšit také na vylepšení naší poločasové soutěže. Tradičně v ní budou soutěžit tři z fanoušků a ten, který v ní vyhraje pak bude mít možnost získat také hlavní cenu, kterou je značková pračka věnovaná od našeho partnera elektra Unima Plus v Lovosicích.

A aby toho nebylo málo, tak překvapení (které se stane pravidelnou součástí domácích zápasů) pro vás nachystal i lovosický fan klub. V jeho režii bude v hale probíhat tombola, ve které další tři z vás mohou získat některou z cen a čtvrtý pak hlavní cenu v podobě poukázky na večeři v jedné z lovosických restaurací. U pokladny sportovní haly (samostatné místo prodeje) si budete moci zakoupit slosovatelné lístky za cenu 10Kč, ze kterých budou v poločase losováni výherci. A po skončení utkání pak vámi zvolený hráč zápasu vylosuje hlavní cenu, kterou také výherci osobně předá. Vybrané peníze za slosovatelné lístky podpoří lovosický fan klub při jejich výjezdech na venkovní extraligová utkání. A to je něco, co zcela jistě stojí za podporu, neboť bez našich fanoušků, kteří nám například v Brně vytvořili domácí prostředí, by se nám k úspěchům kráčelo jen velice těžko.

Přijďte tedy společně oslavit vítězství v Českém poháru, vyfotit se s trofejí i Lovci a možná právě vy získáte některou z cen, které pro vás Lovci a jejich fan klub nachystali. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!