Poslední jarní turnaj přípravek Ústeckého kraje

Poslední jarní turnaj přípravek Ústeckého kraje v házené 4+1, Most 2.června 2024

Nejmladší Lovci z Lovosic nezklamali ani na poslední přehlídce severočeských týmů. V hezké mostecké hale předvedli snad nejlepší svůj výkon. Nejvíce potěšilo lovosické trenéry viditelné zlepšení v podstatě u všech lovců, jak v útočné fázi hry, tak v obraně.

Lze konstatovat, že hráči ročníku 2015 odcházející do minižáků by se při poctivém tréninku měli dobře uplatnit i v této a později v dalších kategoriích. Je potěšitelné, že to platí i u těch hráčů, o kterých jsme ze začátku pochybovali. Všichni hráči zvládli základní dovednosti – střelbu, techniku míče a pohyb po hřišti – obrannou činnost. Samozřejmě na úrovni začínajících házenkářů této kategorie. Letošní kategorie přípravky v Lovosicích se jeví jako velmi nadějná a lze doufat, že se podaří vychovat i nějaké vynikající jedince. Předpoklady pro to jsou, záleží na tréninkovém úsilí a vůli něco dokázat.

Lovci v Mostě hráli úspěšně ve třech týmech. Po ukončení turnaje všichni účastníci obdrželi medaile a sladké odměny, týmy diplomy a trenéři přípitek vína.

Speciální pochvalu si zaslouží hráči, kteří se výrazně posunuli, a to jsou Veltruský Václav a Berková Anna. Kdo si zaslouží také výraznou pochvalu jsou Novotný Jáchym, Šoral Sebastián a Matys Adam, kteří složili velmi dobře hrající tým pro danou úroveň a táhli ho úspěšně po celou sezónu.

Poslední akce letošní lovosické přípravky bude velký turnaj za účasti týmů i mimokrajských a zahraničních, a to 22. 6. 2024 o Letní pohár Lovců a medaile. Tentokrát se budou sledovat výsledky.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem rodičům za spolupráci a pomoc při zajišťování všech akcí, bez této pomoci by nebyla letošní sezona tak úspěšná.

Nadějní Lovci na turnaji v Mostě 2. 6. 2024 (3 týmy):

Novotný Jáchym, Šoral Sebastián, Matys Adam, Dbalý Tomáš, Berková Anna, Wunsch Tadeaš, Tinka Lukáš, Veltruský Václav, Michálková Tereza, Špicová Viky, Novotný Filip, Vlček Jan, Kotlár Roman, Štětka Jakub, Toušek Jan, Rybář Alex, Vavřík Tobiáš, Zouna Ondřej a Šírek Martin

Lovosice 2. 6. 2024

Vedoucí družstva: Štětková Pavlína

Trenéři: Šoral Zdeněk, Šváb Jan a Miroslav Štětka

Kategorie: aktuality, přípravka