Turnaj přípravek Ústeckého kraje

Turnaj přípravek Ústeckého kraje v házené 4+1, LOVOSICE 26.května 2024

Lovosický turnaj přípravek proběhl bez problémů a ve velmi přátelské atmosféře. Turnaje se nezúčastnily družstva DHK Most I, II a III. Nahradil je silný tým z Mělníka a hrálo tedy osm týmů ve dvou skupinách.

Skupina A : Lovosice I, Loko Louny, Baník Most, HK Mělník,

Skupina B : Lovosice II, Lovosice III, Šídla Bílina a Spartak Ústí n.L.

Lovosičtí Lovci ve všech třech týmech potěšili trenéry bojovnou hrou, zlepšenou obranou a u všech bylo vidět zlepšení míčové techniky. Je velmi dobré, že se zlepšují i úplní začátečníci, a tak vlastně stoupá rychle úroveň celých družstev. Výkonnost týmů Lovců zůstává vcelku neměnná a nezáleží na tom kdo je na hřišti. Družstva nemají vyloženě slabiny, zlepšují se prostě všichni. Samozřejmě se vyskytly i chyby a nedostatky, takže je stále na trénincích co zlepšovat. Zlepšování výkonnosti jednotlivců je možné díky tréninkové morálce, se kterou jsou trenéři vcelku spokojeni. Díky za předvedené výkony patří tedy všem malým Lovcům.

Družstva I : Lovosice I – Matys Adam, Štětka Jakub, Berková Anna, Šoral Sebastian, Novotný Jáchym, Dbalý Tomáš

Lovosice II : Vlček Jan, Veltruský Václav, Berková Ester, Špicová Viktorie, Tinka Lukáš, Toušek Jan

Lovosice III : Vavřík Tobiáš, Kotlár Roman, Zouna Ondřej, Velich Mikuláš, Novotný Filip, Rybář Alex, Goliáš Marek.

Poslední jarní krajský turnaj se koná v Mostě v neděli 2.června a předpokládá se, že sestavy týmů budou stejné, případně doplněné o uzdravené hráče. Počítá se s pomocí rodičů s dopravou. Děkujeme a těšíme se.

Lovosice 26.5. 2024

Trenéři : J. Š., Z. Š.

Kategorie: aktuality, přípravka