Třetí jarní turnaj Ústecké ligy přípravek v házené 4+1

Třetí jarní turnaj Ústecké ligy přípravek v házené 4+1

Bílina 5.května 2024

Hrálo se na venkovních hřištích na umělém povrchu. Počasí bylo pro hraní venku příznivé, žádné horko a pod mrakem, teplota kolem 20°C. Představila se všechna družstva přihlášená do tohoto programu. Vzhledem k tomu, že se nesledují výsledky mohou děti hrát bez zábran a obav z neúspěchu. Nehraje se každý s každým a organizátorům se podařilo sestavit soupeře výkonnostně podobné… Za Lovosice startovala tři družstva složená podle zkušeností a doby trénování házené. Lze konstatovat, že družstva předvedla hru, kterou si trenéři přáli a tím splnila jejich očekávání. Turnaje se zúčastnily tyto týmy: DHK Most I ,II, III, Loko Louny, Šídla Bílina, Spartak Ústí n.L., HK Most , Lovci Lovosice I,II,III. Celkem 10. družstev.

Všechny lovosické týmy hrály vyrovnaná utkání a většinou své soupeře přehrávaly ve zpracování míče a i přehledem ve hře a orientací na hřišti. Trenéři nebyli spokojeni s obranou činností, především při obraně osobní. Rezervy jsou i v míčové technice – zpracování a chycení míče v pohybu. Pochválit lze lovosické Lovce za bojovnost a radost ze hry.

Složení družstev:

Lovci I: Jáchym Novotný, Sebastian Šoral, Matys Adam, Berková Anička, Wunsch Tadeáš

Lovci II : Lukáš Tinka, Jan Vlček, Filip Novotný, Jan Toušek, Michálková Terezka, Esterka Berková

Lovci III : Tomáš Dbalý, Václav Veltruský, Roman Kotlár, Lenděl Eda, Alex Rybář, Miky Velich

Turnaj proběhl bez jakýchkoliv problémů v přátelské atmosféře. Hráčům – Lovcům patří poděkování za reprezentaci lovosické házené, rodičům za pomoc při organizaci, dopravě a fandění na hřišti. Těšíme se na shledanou v sobotu příští týden 11.5. na turnaji v Mostě.

 

Lovosice 8.5. 2024 Trenéři: Šoral, Šváb

Kategorie: aktuality, přípravka