Série pokračuje duelem v Kopřivnici

Série pokračuje duelem v Kopřivnici

Druhým zápasem bude pokračovat série o bronzové medaile. S vedením 1:0 na zápasy na Moravu odjíždějí naši házenkáři.

2. utkání série o 3. místo Chance play-off extraligy:

KH ISMM Kopřivnice – Lovci Lovosice
sobota 18. 5. 18:00

onlajny, TVcom 

První krok v sérii udělali v domácím duelu lovosičtí házenkáři, kteří většinu zápasu nad svým soupeřem vedli. Kopřivnice v polovině druhé půle srovnala stav, ale vzápětí se Lovcům podařilo znovu odskočit a tento jejich náskok již moravský celek vymazat nedokázal. Také ve druhém střetnutí se dá očekávat bouřlivá kulisa, ve které se Lovci pokusí zopakovat vítězství z jarní části extraligové soutěže (27:26).

Série se hraje na tři vítězná střetnutí. Třetí zápas hostí znovu hala Chemik a vstupenky na něj budou prodávány v běžném online prodeji od pondělí 20. 5. od 8:00, permanentkáři budou mít přednostní prodej již od soboty 18. 5. od 8:00.

Těšíme se na vaši podporu, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Rozpis série o bronzové medaile:
15.5. 19:00 🏠 Lovci – Kopřivnice 30:26, stav série 1:0
18.5. 18:00 🚍 Kopřivnice – Lovci
22.5. 18:00 🏠 Lovci – Kopřivnice
25.5. 14:00 🚍 Kopřivnice – Lovci
29.5. 18:00 🏠 Lovci – Kopřivnice 

Komentář před zápasem:

Roman Jelínek, trenér: „V Kopřivnici očekávám trochu jiný zápas než, který se odehrál teď v Lovosicích. Čekám, že soupeř bude agresivnější a bude chtít udělat maximum pro to, aby získal vyrovnávací bod. Určitě tam bude bouřlivá atmosféra, která domácím dá extra motivaci. My se ovšem musíme soustředit sami na sebe, na náš výkon, taktické pokyny a mít patřičnou kvalitu. Jsme si vědomi, že pokud bychom byli úspěšní, tak je to obrovský krok k obhajobě bronzových medailí.“