Lovci po roce znovu slaví bronz!

Lovci po roce znovu slaví bronz!

Vítězstvím ve čtvrtém duelu odmítli Lovci návrat série zpět do Lovosic a po roce tak celý klub slaví další extraligový bronz.

4. utkání série o 3. místo Chance extraligy:

KH ISMM Kopřivnice – Lovci Lovosice
25:28 (14:13)

konečný stav série 1:3

Zatímco před týdnem se nám vstup do zápasu v Kopřivnici vůbec nevydařil, tentokrát to bylo naopak. Zápas načaly dva ubráněné útoky domácích a dva góly brankáře Adamíka přes celé hřiště do prázdné branky. Domácí pak sice dokázali dorovnat, ale Lovci byli vždy o jednu branku vepředu. To platilo až do 20. minuty zápasu, kdy Kopřivnice dokázala třemi svými góly v řadě otočit z 8:9 na 11:9. Poločas nakonec skončil rozdílem jediného gólu, když ve 29. minutě snižoval Jan Kupa na 14:13.

Začátek druhého poločasu byl nadále vyrovnaný a nezměnilo to ani dvojnásobné oslabení našeho celku. V něm naopak Lovci dvěma góly znovu otočili vývoj ve svůj prospěch (17:18). Kopřivnice dokázala znovu získat vedení ve svůj prospěch, když nejvýrazněji vedla po proměněné sedmičce Zdeňka Čadry 23:21 (47. minuta). Zatímco další sérii tří gólů vstřelili Lovci, domácí přidali 22. branku až v 54. minutě. Naši házenkáři tak získali vedení 24:23, na které Kopřivnice ještě jednou dokázala zareagovat a srovnat. Pět resp. tři minuty před koncem Lovci získali vedeni o dva góly a vítězství již ze svých rukou nepustili.

Po roce tak náš klub znovu získává bronzové medaile. Velmi si jich vážíme, protože cesta k nim nebyla jednoduchá a sestavu našeho celku decimovalo jedno zranění za druhým. Děkujeme všem fanouškům, kteří za námi přijeli do Kopřivnice a drželi nám palce na dálku. A děkujeme vlastně za celou sezónu 🙂 Medaile je pro nás pro všechny! JSME JEDEN TÝM, MY A VY!