Lovci chtějí obhájit bronzové medaile!

Lovci chtějí obhájit bronzové medaile!

Poslední série zápasů čeká na čtyři nejlepší celky Chance extraligy a Lovci stejně jako před rokem budou bojovat o zisk cenného kovu do sbírky medailí pro náš klub.

1. utkání série o bronz:

Lovci Lovosice – KH ISMM Kopřivnice
středa 15. 5. 19:00

vstupenky online do 17:45 zde

V závěru loňské sezóny se Lovcům podařilo získat další medaili pro lovosickou házenou po osmi letech, když v sérii o 3. místo porazili tým Zubří v nejkratším možném čase 3:0. Po roce tak budeme mít možnost obhajoby bronzu, ale proti jinému soupeři. Naším protivníkem v závěrečné sérii bude celek KH ISSM Kopřivnice.

Ze základní části si oba týmy přinesly ze vzájemných zápasů jedno vítězství, paradoxně pak zvítězil vždy hostující celek na soupeřově palubovce. Na podzim se radovala družina kolem trenéra Tomáše Sklenáka, která z Lovosic odvážela těsnou výhru 27:26 a zcela stejným výsledkem pak naši házenkáři zvítězili na palubovce soupeře. A aby té vyrovnanosti nebylo málo, tak v každém týmu je jeden ostrostřelec, který by ještě teoreticky mohl na konci extraligové sezóny vystoupat až na pomyslný trůn pro nejlepšího střelce. Aktuálním lídrem je frýdecko-místecký Alexandr Moješčik. V zádech má ale dvojici Janů z lovosicko-kopřivnické série: náš Honza Kupa ztrácí na tuto spojku 25 branek, třetí v pořadí je pak kopřivnický Jan Polcar se ztrátou 29 branek. Na čtvrtém místě figuruje další z Lovců Marek Hniďák. Ten bohužel již další svoje ligové branky v této sezóně vzhledem ke zranění nepřidá.

Naše sestava bohužel ani na závěr sezóny nedozná výraznějších návratů, znatelná je především absence dvou spojek Hniďáka a Trkovského. I přesto jsme společně s vámi odhodlaní vybojovat po roce znovu medaili. Děkujeme všem, kteří nás přijdou v boji o ni podpořit, JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Rozpis série o bronzové medaile: 

15.5. 19:00 🏠 Lovci – Kopřivnice
18.5. 18:00 🚍 Kopřivnice – Lovci
22.5. 18:00 🏠 Lovci – Kopřivnice
25.5. 14:00 🚍 Kopřivnice – Lovci
29.5. 18:00 🏠 Lovci – Kopřivnice 

Komentář před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Máme před sebou souboj dvou poražených celků ze semifinálových sérií. Ale je jasné, že jak náš tým tak Kopřivnice se budou chtít se sezónou loučit vítězstvím a vybojovat si pro sebe třetí místo. Všichni víme, že to bude především boj v hlavě. A jsem přesvědčený, že kluci jsou připraveni opět udělat vše pro to, abychom znovu po roce mohli v Lovosicích slavit zisk bronzu. K prvnímu kroku nás určitě požene i naplněná hala a naši fanoušci.“