V Zubří pokračuje čtvrtfinálová série!

V Zubří pokračuje čtvrtfinálová série!

S náskokem dvou bodů v sérii pojedou lovosičtí házenkáři k jejímu pokračování na palubovku soupeře ze Zubří.

Čtvrtfinále CHANCE play-off extraligy:

HC ROBE Zubří – Lovci Lovosice
3. utkání: pátek 29. 3. 18:00
(4. utkání: sobota 30. 3. 18:00)

TVcom, onlajny 

Lovci sice vedou v sérii 2:0, ve hře ale minimálně do konce pátečního střetnutí zůstávají tři varianty pokračování čtvrtfinále:

  • vítězství Lovců ve 3. utkání = ukončení série 3:0,
  • vítězství Zubří ve 3. utkání + vítězství Lovců v tom 4. = ukončení série 3:1,
  • vítězství Zubří ve 3. + 4. utkání = vyrovnání série na 2:2 a návrat do Lovosic.

Lovcům a jejich fanouškům by se samozřejmě nejvíce líbila hned první varianta. Ale s ohledem na úvodní dva duely je jasné, že houževnatý a bojovný soupeř ze Zubří bude chtít sérii prodloužit minimálně do sobotního večera. Nejlepšími střelci z úvodních dvou duelů se stali na naší straně spojka Marek Hniďák (celkem 22 gólů), na straně soupeře křídlo Pavel Bajer (celkem 14 branek). Oba hráči vstřelili všechny svoje góly ze hry.

Výsledky dosavadních zápasů čtvrtfinále: 

  1. utkání: Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří 34:29
  2. utkání: Lovci Lovosice – HC ROBE Zubří 34:31

V dalších sérií je podle předpokladů nejvyrovnanější série mezi 4. a 5. týmem po základní části, když Dukla si z Kopřivnice dokázala přivézt jedno vítězství a do Prahy se tak přesouvá série za stavu 1:1. Tato série je také jediná, která má před sebou jistotu dalších dvou střetnutí. Oba finalisté posledního ročníku potvrdili ve čtvrtfinále roli favorita a do odvety na palubovce soupeře vstupují za stavu 2:0 v jejich prospěch (Plzeň vs. Frýdek-Místek, Karviná vs. SKKP Handball Brno).

Naši házenkáři odjíždějí ke třetímu střetnutí v pátek ráno. Utkání se hraje v zuberské ROBE aréně od 18 hodin. Pokud by chtěl někdo naše hráče podpořit, vstupenky za cenu 120 Kč je možné zakoupit zde. Sektor hostí se nachází na tribuně C (jedná se o poslední část tribuny zcela vpravo). Do Zubří se můžete svézt klubovým autobusem společně s hráči, je třeba ale počítat s tím, že se může hrát také 4. utkání v sobotu (závazné přihlášky pište na lucie@hazenalovosice.cz).

Společná projekce. 

Pro všechny fanoušky, kteří mají chuť tým podpořit na dálku ale zároveň společně, se nabízí možnost návštěvy projekce utkání na LED obrazovce přímo v hale Chemik. Vstup je zdarma přes vstup (točité schody zvenku od nafukovačky) do Hospůdky hala Chemik a to již do 17 hodin. Přijďte si užít společnou atmosféru, podpořit Lovce a dát si něco dobrého z nabídky restaurace. Pro všechny návštěvníky platí přísný zákaz vstupu na hrací plochu.

Děkujeme všem našim fanouškům za podporu v Zubří a na dálku! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před utkáním: 

Roman Jelínek, trenér: „V týdnu jsme hlavně regenerovali a analyzovali předchozí dva duely. Připravili jsme si nějaké varianty, aby nás v odvetě již nic nepřekvapilo. Do Zubří odjíždíme s tím, že se chceme vrátit s postupem do semifinále.“

Bohdan Mizera, křídlo: „V Zubří očekávám velmi těžké a vyrovnané utkání s bouřlivou atmosférou. Soupeř musí doma vyhrát obě zápasy, aby měl šanci sérii otočit. My budeme chtít ale tuto sérii ukončit hned v tom prvním utkání a zajistit si tak co nejdříve postup do semifinále.“