Poslední test Lovců před play-off

Poslední test Lovců před play-off

O víkendu se odehraje závěrečné kolo základní části Chance extraligy mužů. V osmičce postupujících do play-off před ním zůstává poslední otazník.

26. kolo Chance extraligy:

HC Dukla Praha – Lovci Lovosice
sobota 9. března 18:00

sportovní hala Řepy, TVcom, onlajny

Poslední otázkou je postavení týmů na 4. a 5. místě. Na těchto pozicích jsou momentálně Kopřivnice a Dukla Praha, které mají shodný počet 29 bodů a před sebou poslední utkání. Kopřivnice cestuje do Karviné a pokud by na severu Moravy zvítězila, skončí i v případě plného bodového  zisku Dukly proti Lovcům na čtvrté pozici díky lepšímu vzájemnému  zápasu. Kopřivnice s Duklou tak na dálku bojují o lepší výchozí postavení do čtvrtfinále play-off resp. o výhodu domácího prostředí v úvodních dvou duelech.

Umístění ostatních týmů se již nezmění a známé jsou tak čtvrtfinálové dvojice:

1. Plzeň – 8. Frýdek-Místek
2. Karviná – 7. SKKP Handball Brno
3. Lovosice – 6. HC ROBE Zubří
4. Dukla Praha – 5. Kopřivnice / 4. Kopřivnice – 5. Dukla Praha

S Duklou jsme na podzim sehráli z naší strany velmi vydařený duel a zvítězili 33:24. Nejlepším střelcem soupeře je pivot Jiří Dokoupil, který po sezóně zamíří do týmu Talentu Plzeň.

Utkání se hraje ve sportovním centru Řepy od 18 hodin a my se budeme těšit na všechny naše fanoušky, kteří nás v Praze tradičně podporují. Vstupenky zakoupíte přímo na místě, pokladna je otevřena od 17 hodin. Cena vstupného 100 Kč (15+) / 50 Kč (10 – 15). JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem: 

Roman Jelínek, trenér: „Poslední zápas základní části je pro nás také poslední možnost si v soutěžním utkání vyzkoušet různé možnosti. Máme za sebou slušnou sérii bez prohry a tu bychom chtěli samozřejmě prodloužit.“

Pavel Vojíř, spojka: „Čeká nás poslední utkání základní části a to v podobě těžkého utkání proti Dukle. Dukla znovu graduje formu na play-off a dokázala to i vyrovnaným zápasem v Plzni. My ale rozhodně chceme zakončit základní části vítězně a odvézt si z Prahy oba body.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,