Poslední domácí utkání v základní části

Poslední domácí utkání v základní části

Dvě kola chybí do konce základní části Chance extraligy a na naše Lovce čeká poslední domácí střetnutí v základní části soutěže.

25. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – SHC Maloměřice Brno
sobota 2. 3. od 18:00

vstupenky do 16 hod online

Výsledek sobotního střetnutí již nemůže nic změnit na našem konečném postavení do play-off. Lovci skončí na třetí příčce za vedoucí dvojicí posledních ligových finalistů Plzeň – Karviná. Protivníkem ve čtvrtfinále jim bude celek, který obsadí šestou pozici. Začínat budeme každopádně dvojicí zápasů na domácí palubovce o víkendu 23./24. března, odvetné střetnutí v sérii hrané na tři vítězství se odehraje na palubovce soupeře o týden později. Informace ke čtvrtfinále včetně systému prodeje vstupenek přineseme později.

Náš sobotní soupeř z Maloměřic figuruje na poslední třinácté příčce, když si ve středu připsal teprve druhé vítězství nad týmem Hranic. Bodoval tak po velmi dlouhé době, první výhru si totiž Mamuti na své konto přidali již v polovině září proti Strakonicím. Pro tým vedený trenérem Jiřím Mičolou to znamená jistotu účasti v play-out, kde se hraje o jedno přímé sestupové místo a jedno místo do baráže s vítězem z 1. ligy.

Nejlepším střelcem soupeře je Jan Škalda, který v dosavadním průběhu soutěže vstřelil 92 branek a patří mu 19. místo v tabulce střelců. Na naší straně jsou nejlepšími kanonýry Jan Kupa se 130 góly (celkově 3. místo) a Marek Hniďák se 125 góly (celkově 4. příčka).

Utkání začíná v jednotný čas pro všechny zápasy posledních dvou kol základní části a to v 18 hodin. Děkujeme všem, kteří nás přijdou v sobotu podpořit. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Po náročném zápase v Zubří a cestování si chceme odpočinout a před Maloměřicemi nás čeká jen regenerační trénink. Všichni víme, že jsme v tomto utkání jasným favoritem, my trenéři tak musíme hráčům zdůraznit, že do něj musí nastoupit se 100% koncentrací od samého začátku. Chceme si i nadále udržet sérii bez porážky a zároveň naše skvělé fanoušky naladit na play-off.“

Jiří Günl, brankář: „Po vydařeném zápase se Zubřím nás nečeká ani s Maloměřicemi jednoduché utkání. Na regeneraci máme pouze jeden den. Určitě si chceme udržet naši vítěznou šňůru a nic nepodcenit. Na utkání se musíme koncentrovat a pak zůstanou dva body doma v Lovosicích.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,