Lovci po roce znovu v semifinále!

Lovci po roce znovu v semifinále!

Naši házenkáři odmítli návrat zpět do Lovosic a po vítězství o jednu branku ve čtvrtém utkání čtvrtfinále slaví postup do semifinálové série.

4. utkání čtvrtfinále:

HC ROBE Zubří – Lovci Lovosice
24:25 (10:12)
konec série 1:3

statistiky k utkání zde

Oproti včerejšímu střetnutí nám začátek zápasu neutekl a v prvních deseti minutách tak byla v zuberské ROBE aréně k vidění vyrovnaná házená. Lovcům se od stavu 4:4 podařilo mírně odskočit na 7:4, ale domácí větší náskok nepřipustili a přiblížili se znovu na rozdíl jediné branky. Závěr prvního poločasu byl zcela vyrovnaný, na 10:10 srovnával ve 28. minutě domácí Dušan Palát. Další branku v naší síti jsme již ale nepřipustili, zatímco na naší straně se trefila dvojice spojek Jan Kupa a Marek Hniďák. Do šaten jsme tak odcházeli spokojenější s náskokem 12:10.

Skvělý byl z naší strany vstup do druhé půle, další branku přidal Marek Hniďák, dvakrát se trefil dnes skvěle hrající matador Jiří Motl. Naše vedení tak narostlo na 15:10. Zubří znovu zabralo a náš náskok se opět pomalu tenčil. Vydařená byla z naší strany pasáž na přelomu poslední desetiminutovky. Znovu jsme si vybudovali výraznější vedení, tentokrát 23:19. Mezi 51. – 57. minutou jsme ale neskórovali a domácí toho využili. Přiblížili se na rozdíl jediného gólu 22:23 (56. minuta). Dvakrát jsme pak ještě odskočili na dvoubrankový rozdíl, aby zuberský Tomáš Kyryljuk minutu před koncem znovu přiblížil Zubří na těsných 24:25. V našem útoku jsme pojistku nepřidali, Zubří se pak dostalo ještě ke střele z křídla, ale brankář Tom Shem Tov remízu nepřipustili a Lovci se tak mohli díky třetímu vítězství v sérii radovat z postupu do semifinále.

Na to se těšíme znovu po roce a znovu se v něm utkáme se soupeřem z Karviné, který vyřadil celek SKKP Handball Brno jednoznačně 3:0. Velmi děkujeme všem našim fanouškům, kteří cestovali přes celou republiku, aby Lovcům v oběma zápasech držely palce přímo na místě. Děkujeme i vám všem, kteří jste na nás mysleli ze svých domovů. 

Semifinálová série začíná na palubovce soupeře v neděli 7. dubna, druhý zápas přivítají Lovosice v sobotu 13. dubna od 17 hodin (pokud nebude změna kvůli TV). O všem vás budeme včas informovat. 

JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře budou doplněny.