V sobotu přijede finalista posledního ročníku

V sobotu přijede finalista posledního ročníku

Soupeř z kategorie nejsilnějších, aspirant na český titul a účastník osmifinále evropského poháru. To je náš sobotní soupeř v podobě týmu HCB Karviná.

23. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – HCB Karviná
sobota 24. 2. 17:00

vstupenky online 

Sobotní střetnutí bude ve znamení reprízy loňské semifinálové série. Sportovně skvělý soupeř s ambicemi na zlatou medaili, který ve svém kádru snoubí zkušenosti hráčů z národního celku i ostřílené borce z domácí soutěže.

Karviné patří čtyři kola před koncem druhá příčka, našim Lovcům pozice třetí. Duel tedy rozhodně slibuje zajímavé sportovní střetnutí s házenkářskou kvalitou. Karviná v letošní sezóně prohrála jen tři zápasy, jedno utkání dovedla do remízového konce. Dvakrát svěřenci trenéra Michala Brůny nestačili v repríze finále na mistrovskou Plzeň, v domácím prostředí si na ně vyšláplo Zubří. Na podzim pak ztratili bod v Novém Veselí.

V lize se Baník pyšní vůbec nejlepší obranou s pouhými 23 obdrženými brankami na utkání. V útoku se nejvíce daří reprezentační spojce Dominiku Solákovi a křídlu Denisu Harabišovi. Náš tým se naopak prezentuje druhým nejúspěšnějším útokem co do počtu vstřelených gólů, rozhodně se tedy máme na co těšit.

Utkání začíná v hale Chemik v sobotu 24. února od 17 hodin, vstupenky lze zakoupit online do sobotních 15. hodin. Těšíme se na bouřlivou atmosféru, kterou svou návštěvou podpoří i hostující fanoušci. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před utkáním:

Martin Hríb, trenér: „Karviná od začátku sezóny ukazuje, že má znovu dobře poskládaný tým, který bude i tento ročník chtít bojovat o zlato. Pro nás to bude po dobře zvládnutém zápase v Jičíně další důležité utkání, kde si chceme dokázat, že umíme hrát i s těmi nejlepšími. Zároveň se hráče snažíme připravit tak, abychom si dokázali, že je umíme opakovaně porážet. Od kluků budeme chtít, aby byli připraveni od první minuty na boj, který může i hodně bolet. Očekávám dobrou návštěvu našich fanoušků, kterým chceme předvést takové utkání, aby se už při odchodu z haly těšili na další zápas a zároveň se naladili na blížící se play-off. Tam především je budeme potřebovat.“

Giorgi Dikhaminija, spojka: „Hrajeme proti jednomu z nejlepších týmů ligy, jehož největší silou jsou hráči nastupující v národním týmu. Velkou devizu má Karviná v defenzivě. Zároveň je ve velmi dobré formě, což jsme měli možnost vidět v pohárovém utkání proti Staeaua. My se ale pod vedením trenérů celý týden připravujeme na to, abychom soupeři dokázali čelit jak v obraně tak v útoku. Jsme bojovně naladěni, máme za sebou sérii šesti vítězných utkání a uděláme vše pro to, abychom tuto šňůru natáhli na sedm. Věřím, že budeme v plné síle a že společně s našimi fanoušky po utkání budeme slavit vítězství.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,