V pátečním duelu přivítáme tým Strakonic

V pátečním duelu přivítáme tým Strakonic

Dva týmy z opačného pólu tabulky na sebe narazí v rámci 21. kola Chance extraligy a utkání hraném ve sportovní hale Chemik.

21. kolo Chance extraligy:

Lovci Lovosice – HBC JVP Strakonice 1921 „A“
pátek 9. února od 19:00

vstupenky online 

Papírově by tak měli být Lovci v pátečním duelu favoritem a tuto svoji pozici budou chtít také potvrdit. Soupeř v dosavadním průběhu soutěže získal jen čtyři body za dvě výhry proti svým nejvážnějším konkurentům v boji o sestupovou pozici. V domácím prostředí porazil jak Maloměřice tak Hranice. S Maloměřicemi si navíc vybudoval lepší vzájemné utkání pro případnou rovnost bodů, v dvojzápase s Hranicemi jsou na tom o branku lépe Moravané.

Podzimní první duel proti Lovcům naopak vyzněl zcela jasně v náš prospěch. V zápase, ve kterém jsme ale dostali více jak třicet branek, se zaskvěl náš křídelník Pavel Chotěborský. Ten nastřílel 15 branek ze svých 15 pokusů (vstřelil například naše první dva a poslední tři góly), tedy více jak 1/3 všech našich úspěšných střeleckých pokusů. Za zády strakonických brankářů jich na začátku října skončilo hned 43.

Nejlepší střeleckou formu v letošním ročníku má v týmu trenéra Michala Zbírala mladík na postu pivota Martin Němec. Těšit se můžeme také na výkon brankáře Jindřicha Mráze, který si udržuje stabilní formu a vysoký počet zákroků.

Utkání začíná v naší hale v pátek 9. února od 19 hodin. Vstupenky budou v prodeji online do 17 hodin, dále pak přímo na pokladně sportovní haly. Nezapomeňte, že od play-off budou elektronické vstupenky cenově zvýhodněné, na vyzkoušení nákupu máte ještě 3 utkání, viz článek zde

Budeme rádi, pokud nás dorazíte podpořit v hojném počtu a udržet Lovce na třetí příčce extraligové tabulky. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před utkáním: 

Martin Hríb, trenér: „V zápase proti Strakonicím chceme potvrdit body, které jsme dovezli z Kopřivnice. A víme, že k nim nevede jiná cesta než cesta 100% koncentrace. Strakonice jsou mladý tým, který když dostane šanci, tak je hodně houževnatý a dokáže podat dobrý výkon. Máme za sebou zápasy s papírově slabšími týmy, ve kterých se bojovalo o body do poslední minuty. Tomu bychom se chtěli tentokrát vyvarovat a doufám, že nás v tomto podpoří v hojném počtu také naše skvělé publikum.“

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,