Rezerva na úvod jara porazila lídra

Rezerva na úvod jara porazila lídra

Po zimní přestávce se v hale Chemik premiérově představila také rezerva extraligového týmu. B tým mužů, nastupující ve 2. lize, přivítal na své palubovce dosud neporažený Náchod. V souboji druhého s první byl nakonec úspěšnější náš tým, který vrátil soupeři třígólovou porážku z podzimu.

Lovci Lovosice „B“ – TJ Házená Náchod 35 : 32 (18:16)

Úvod utkání patřil ofenzivním hráčům, v sedmé minutě vyrovnával Pavel Chotěborský na 5:5. Největší náskok v celém zápase si v následujících minutách vypracovali hosté, ve 13. minutě svítil na světelné tabuli stav 6:10. Ztrátu ale Lovci pomalu stahovali, Pavel Vojíř vyrovnal na 13:13, Michal Bednařík o pár chvil později dostal svůj tým do dvoubrankového vedení a se stejným náskokem nakonec vstoupili Lovci do druhé půle.

Také druhá třicetiminutovka měla zpočátku vyrovnaný průběh. Téměř nezastavitelný byl v utkání Pavel Vojíř, který přidával jeden gól za druhým, po tři čtvrthodině hry se k němu přidal třemi zásahy v řadě také Pavel Chotěborský (26:23). Vedení už naše rezerva do závěrečných minut nepustila, Pavel Vojíř svůj výkon podtrhl sedmnáctým gólem, tečku za zápasem udělal ze značky sedmimetrového hodu Tomáš Barth.

Béčko Lovců zůstává po 12. kole na 2. místě, na Náchod ztrácí 2 body a má jeden zápas k dobru. Hned v dalším kole čeká tým druhý šlágr v podobě derby s Louny, které jsou momentálně na 3. místě.

Kategorie: aktuality, tým "B"