Před TV kamerami hrají Lovci v Zubří

Před TV kamerami hrají Lovci v Zubří

Už jen tři kola chybí do rozuzlení finálové osmičky týmů pro nadcházející play-off. Lovci v něm chtějí získat jistotu třetí příčky.

24. kolo Chance extraligy:

HC ROBE Zubří – Lovci Lovosice
čtvrtek 28. 2. 17:00

TVcom, onlajny 

Pojistit si třetí místo, takový je aktuální cíl našeho týmu pro nadcházející duel v Zubří. A také napravit nepodařený výsledek z posledního vzájemného duelu, semifinále Českého poháru. V něm jsme na palubovce moravského celku podlehli rozdílem dvou branek 25: 27.

Ještě dva body chybí Lovcům k jistotě třetího místa. Postavení v první čtyřce nám poskytne výhodu domácího prostředí pro čtvrtfinále, kdy proti nám nastoupí tým, který se umístí na šesté pozici. Pozice na 5. – 8. ještě stále není vyřešena, hádanka by měla být rozuzlena právě po 24. a víkendovém 25. kole.

Náš soupeř ze Zubří se aktuálně nachází na sedmé příčce tabulky a právě zápas s naším celkem může definitivně stvrdit jeho postup do play-off. V prvním vzájemném duelu na podzim Lovci zvítězili v domácí hale 38:31.

Nejlepšími střelci soupeře v dosavadním průběhu jsou křídlo Pavel Bajer a spojka Tomáš Kyryljuk. Tým vede slovenský trenér Peter Dávid, který po sezóně Valachy opouští, stejně jako spojka Matěj Havran nebo právě nejlepší střelec celku Pavel Bajer (odchod do Karviné).

Utkání začíná v ROBE aréně ve čtvrtek od 17 hodin a na dálku nám můžete fandit prostřednictvím tradičních informačních kanálů a přenosu na ČT sport plus. Děkujeme! JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Tadeáš Pokorný, spojka Lovců: „Poslední zápas na půdě Zubří nám nevyšel podle našich představ. Věřím, že jsme se z chyb v něm poučili. Na utkání se pečlivě připravujeme a budeme chtít domů odvézt oba body.“

Roman Jelínek, trenér Lovců: „Kvalitní soupeř hrající v dobré formě, bouřlivá atmosféra a boj o pozice před blížícím se play-off. Nečeká nás tedy nic jednoduchého. Nicméně i my máme sebevědomí po předchozích výkonech a motivaci odčinit prohru v semifinále Českého poháru, která nás opravdu mrzí. Pořád nemáme jistotu třetího místa a vítězství v Zubří nás k tomu už opravdu hodně přiblíží. Jedeme si tedy pro dva body.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,