Malí Lovci si ulovili pohár města Lovosice 2024

Malí Lovci si ulovili pohár města Lovosice 2024

27. 1. 2024 se konal již tradiční turnaj v miniházené pro přípravky a minižáky, který nese historický název o Pohár města Lovosice. Letos se snažili Lovci uspořádat tento turnaj zajímavější, a tak se hrálo hned ve třech kategoriích – Přípravka 4+1, Minižáci 4+1 a Minižáci 5+1. Šlo již o XXI. ročník a pozvání přijaly kvalitní družstva jako jsou Dukla Praha, Lions Hostivice, Lokomotiva Louny, DHK Most, HBC Jičín, Talent Plzeň, VŠ Handball Slavie Plzeň a hostitelský tým Lovců, který celkem poskládal 5 týmů.

Hrálo se v každé věkovém kategorii ve dvou skupinách a dle umístění ve skupině se pak utkaly týmy ze stejného umístění o konečné pořadí v dané věkové kategorii. V Lovosicích se utkalo, jak na palubovce haly Chemik, tak v nafukovací hale Lovců skoro 200 hráčů, a podobné to bylo i v hledišti, kde se sešla velmi slušná návštěva. Všechny týmy si zápasy užívaly a šlo o velmi hezkou házenou, jak u těch nejmenších, tak u minižáků. Nikdo neutrpěl zranění, a tak si všichni mohli užít i trochu delší vyhlášení za účast Marka Hniďáka, Jirky Motla a Jirky Günla, kteří malým hráčům předávali medaile a poháry.

V kategorii přípravek vyhrála VŠ Handball Slavia Plzeň a Lovci získali bronz. V kategorii minižáků 4+1 získali zlato Lovci Lovosice A a stejně tak Lovci získali zlato i v kategorii prestižní minižáci 5+1. Celkově tak Lovci uhájili domácí pohár a letos jsou jeho držiteli.

Všech zúčastněným hráčům a trenérům děkujeme za férové boje na palubovce a těšíme se na další ročník. Poděkování patří rodičům a fanouškům, a stejně tak městu Lovosice a Lovochemii, kteří nás podpořili.