Další dva roky v dresu Lovců pro reprezentanta Jaroslava Trkovského!

Další dva roky v dresu Lovců pro reprezentanta Jaroslava Trkovského!

Jaroslav Trkovský bude i nadále rozdávat radost lovosickým fanouškům! Odchovanec lounské a lovosické házené prodloužil svůj stávající kontrakt o další dva roky, pod Lovošem má v plánu zůstat český reprezentant až do léta 2026.

Jarda debutoval za A tým Lovců na Otvíráku sezóny 2018, třemi góly tehdy na zimním stadionu pomohl k vítězství nad pražskou Duklou. O rok později získal v anketě ČSH ocenění „Talent roku“ a postupně se vypracoval ve střeleckou oporu týmu. Aktuálně má na svém kontě více než 750 gólů za seniorský tým, přičemž téměř třetinu z nich nasázel v minulé sezóně a výrazně tak pomohl k bronzové medaili.

Start letošního ročníku Trkáčovi výrazně zkomplikovalo zranění zad, kvůli kterému vynechal druhý nejlepší střelec výše zmíněné loňské sezóny začátek podzimní části. Včas se ale vrátil a týmu pomohl nejen k výkonnostnímu a výsledkovému vzestupu, svými výkony na reprezentačních kempech navíc přesvědčil trenéra Xaviera Sabatého k tomu, aby ho nominoval na evropský šampionát. Na EURU v Německu vstřelil Jarda 3 góly.

Radost z opětovného prodloužení smlouvy s Lovci neskrýval ihned po podpisu sportovní ředitel Jan Landa: „Jsem hrozně šťastný, že jsme se s Járou domluvili na další spolupráci. Moc si vážím způsobu, jakým obě strany přistoupily k jednání. Zároveň jsem pyšný na náš klub, který dospěl do stádia, kdy ani ti nejlepší hráči nepotřebují odcházet do jiných extraligových týmů a daří se nám je udržet v Lovosicích. Jarda určitě mezi nejlepší hráče v Extralize patří a o to větší mám radost, že i další nejbližší roky kariéry chce spojit s naším klubem.“

„Moc si vážím toho, že jsem od Lovosic dostal nabídku na prodloužení stávající smlouvy. Myslím si, že klub za poslední roky udělal velký progres a já doufám, že mu pomůžu k dalšímu posunu a růstu. Těším se na další dva roky naší vzájemné spolupráce,“ dodal k nové smlouvě sám Jaroslav Trkovský.

Járo, těšíme se na další tvoje skvělé akce a branky v dresu Lovců, díky za důvěru! JSME JEDEN TÝM, MY A TY!