V Kopřivnici hrajeme o důležité body

V Kopřivnici hrajeme o důležité body

Extraliga pomalu ale jistě vjíždí do finálové rovinky znamenající závěr základní části. Do rozluštění hádanky v podobě postupujících týmů do play-off zbývá odehrát posledních sedm kol.

20. kolo Chance extraligy:

KH ISMM Kopřivnice – Lovci Lovosice
sobota 3. 2. od 16:30

TVcom, onlajny 

Po 19. odehraném kole se pomalu ale jistě začíná oddělovat horní šestice týmů, které by v následujících kolech měly mezi sebou přímo i na dálku bojovat o postavení do blížícího se play-off. Jedním z důležitých přímých soubojů bude i zápas našich Lovců v Kopřivnici. Oba soupeři totiž v dosavadním průběhu ligy dosáhli na stejný počet bodů a postavení v tabulce tak nyní určuje jen rozdíl ve skóre.

Zatím má ale Kopřivnice výhodu také lepšího prvního výsledku, když v podzimním duelu v Lovosicích dokázala zvítězit 27:26. V tomto zápase ale tahala od začátku za delší konec provazu a lovosické probuzení přišlo už velmi pozdě. Na rozdíl jednoho gólu se totiž Lovci dvěma brankami v závěrečné minutě dostali až pár vteřin před závěrečným hvizdem.

Kopřivnice před sezónou změnila trenéra a tato výměna zatím moravskému celku velmi svědčí. Svěřenci bývalého českého reprezentanta Tomáše Sklenáka podávají velmi sympatické výkony, které jsou nezřídka okořeněny také bodovým ziskem. A mezi nimi také cennými zářezy v podobě vítězství u nás, v Brně (nad SKKP) nebo v domácím prostředí proti Dukle.

Střelecky se opírají o druhého nejlepšího střelce letošní soutěže Honzu Polcara, který se vyznamenal také v našem prvním vzájemném zápase, kdy byl autorem hned jedenácti kopřivnických branek. Dalšími kanonýry jsou pak zkušení Zdeněk Čadra nebo Martin Střelec, produktivitu v útoku podporuje stabilními výkony brankář Bohumil Pšenica. Ten s celkem 190 zákroky vévodí tabulce úspěšných zásahů mezi všemi extraligovými gólmany.

Úkol máme tedy před sebou velmi těžký, ale znovu pojedeme k soupeři odhodlaní a s vírou ve vlastní síly. Budeme rádi za veškerou vaši podporu na dálku, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem: 

 
Jaroslav Ouředník, spojka: „Po domácí výhře nad Frýdkem-Místkem nás čeká další velmi důležité a těžké utkání s Kopřivnicí, která se momentálně nachází v tabulce těsně pod námi, ale se stejným bodovým ziskem. Od zápasu očekávám vyrovnaný zápas až do konce a věřím, že na konci budeme brát dva body.“
Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,