Poločasová soutěž o atraktivní ceny

Poločasová soutěž o atraktivní ceny

Nejen extraligové zápasy, ale také naše poločasová soutěž, kterou pro vás připravujeme pro domácí střetnutí, se znovu rozbíhá.

Ve spolupráci s našimi partnery máme pro soutěžící připraveny atraktivní ceny. K dosavadním voucherům v hodnotě 1000 Kč na masáže ve studiu Sanara  nebo George´s barber shop v Litoměřicích se přidává také další z našich partnerů: společnost Nekton.

Nekton je česká rodinná firma, která se specializuje na dovoz rybích konzerv a chlazených rybích výrobků z celého světa. Tento partner věnoval až do konce letošní sezóny na každé utkání 3 tašky plné produktů a zdravých výrobků, které tak získají všichni vylosovaní soutěžící. Ten nejúspěšnější se pak navíc může těšit na jeden z voucherů od partnerů uvedených výše.

Poločasová soutěž bude probíhat v tradiční podobě. Tzn. na pokladně je možné si zakoupit slosovatelný lístek v ceně 10 Kč. Tři vylosovaní účastníci si pak v poločase utkání přímo na ploše haly zasoutěží o hlavní cenu, přičemž každý z nich se může těšit na tašku od nového partnera soutěže, české rodinné firmy Nekton.

Připomínáme, že soutěže se můžou zúčastnit dospělí nebo děti od 10 let věku výše.

Nadále pak před každým domácím zápasem základní části máte možnost tipovat celkový počet branek (od obou soupeřů) a vyhrát tak originální board s jedním z hráčů Lovci Lovosice. Tato tipovačka probíhá na FB profilu Lovců.

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,