Další rok v dresu Lovců pro Marka Hniďáka!

Další rok v dresu Lovců pro Marka Hniďáka!

O minimálně další jeden rok si Marek Hniďák prodlouží svoji kariéru v modročerném maskáčovém dresu. Levoruký hráč, který i přes pauzu způsobenou zraněním ruky nadále opanuje nejvyšší pozice mezi extraligovými střelci, prodloužil smlouvu s naším klubem až do konce sezóny 2024/25.

Slovenský reprezentant přestoupil do Lovosic společně s Pavlem Horákem a Arturem Adamíkem v létě 2022 a už po půl roce se obě strany domluvily na prosloužení smlouvy. Ve své první sezóně se o místo na pravé straně hřiště dělil Marek Hniďák s Timem Bogdanićem, letos již padala střelecká zodpovědnost výhradně na něj. Před zlomeninou ruky, kterou utrpěl v utkání s Talentem, patřil Marek k nejlepším střelcům celé Extraligy. Nyní je již po operaci a zapojil se do přípravy tak, aby byl 31. ledna schopný pomoct týmu v úvodním soutěžním utkání tohoto roku.

„Jsem moc rád, že jsme se s Márou domluvili na jeho pokračování v našem klubu. Letos má v týmu úplně jinou roli, než měl v minulé sezóně. Už nekryje záda Timovi Bogdanićovi, přijmul pozici lídra a myslím si, že mu další rok v této roli jenom pomůže do budoucna, ať už to bude v našem klubu, nebo kdekoliv jinde. Z tohoto důvodu se moc těším na další rok a věřím, že to bude oboustranně výhodná spolupráce,“ vyjádřil se k podpisu sportovní ředitel Jan Landa.

Děkujeme Markovi za důvěru a budeme se těšit na další společné radostné okamžiky v dresu Lovců. 

Kategorie: aktuality, tým "A"