Z Maloměřic vezeme pohodovou výhru

Z Maloměřic vezeme pohodovou výhru

Dvanácté kolo Chance extraligy přineslo pro Lovce konečně jednoduchý zápas s jasným průběhem od samého začátku, po kterém vezeme do Lovosic vysokou výhru.

12. kolo Chance extraligy:

SHC Maloměřice Brno – Lovci Lovosice
22:39 (10:21)

statistiky k utkání zde

Směr zápasu předznamenal již samotný jeho začátek. V něm se prosazovali výhradně naši házenkáři a ve 4. minutě vedli 4:0. Teprve pak za domácí ze sedmičky snižoval Jan Škalda. Rozhodující byla pak pasáž mezi 7. – 18. minutou, ve které si Maloměřice připsaly pouhé dvě branky, ale také dvě vyloučení. I díky nim naopak lovosičtí přidávali jeden gól za druhým (celkem jich v této pasáži vstřelili devět) a deset minut před koncem jsme se ujali již desetigólového vedení. S náskokem ještě o jednu branku větším jsme pak odcházeli v poločase do šaten.

Druhý poločas žádnou výraznou změnu nepřinesl, čtyři minuty před koncem vedli Lovosice dokonce již 38:18. Mamuti v závěrečných minutách aspoň zkorigovali na 22:39. Vysoká výhra znamená pro Lovce další dva body do ligové tabulky.

Soutěž pokračuje hned v sobotu, kdy přivítáme výrazně těžšího soupeře v podobě Dukly Praha. Ta je v aktuální tabulce na čtvrtém místě s náskokem tří bodů na náš tým.

Děkujeme všem, kteří nám dnes drželi palce na dálku a věříme, že si v sobotu do haly Chemik najde cestu velký počet fanoušků, kteří nás budou v nelehkém střetnutí povzbuzovat. Předprodej vstupenek na Duklu běží zde. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře po utkání:

Roman Jelínek, trenér Lovců: „Jasně jsme si před zápasem řekli, že tady budeme od začátku hrát na sto procent a že nechceme vůbec nic podcenit. Přistoupili jsme k tomu v tomto duchu a celé utkání jsme měli pod kontrolou. Byli jsme disciplinovaní, nechybělo nám nasazení a koncentrace. Takto bychom měli hrát každý zápas a já jsem spokojen s výkonem i zapojením hráčů celého týmu.“

František Urban, trenér Maloměřic: „Zasloužené vítězství soupeře. Neměli jsme tolik času na regeneraci a času na přípravu na zápas, soupeř měl evidentně více sil především v soubojích jeden na jednoho. My jsme měli velmi špatný vstup do zápasu, kdy jsme často ztráceli míče a Lovosice nás trestaly brankami z rychlého útoku. Ve druhé půli se zápas už jen dohrával.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,