Utkání v Brně se Lovcům nevydařilo

Utkání v Brně se Lovcům nevydařilo

Souboj o třetí příčku sliboval vyrovnané střetnutí a kvalitní házenkářskou podívanou. Vyrovnaný souboj k vidění byl, házenkářské krásy ale příliš nepobral.

15. kolo Chance extraligy:

SKKP Handball Brno – Lovci Lovosice
25:23 (13:12)

Souboj dvou celků s medailovými ambicemi přinesl spíše trápení a boj na obou stranách, ke kterým se přidaly technické chyby a nevydařený výkon. Ke kvalitní házené to mělo oboustranně daleko, vítězství nakonec slavili domácí, kteří podruhé v sezóně porazili Lovce. Tentokrát rozdílem dvou gólů.

Stejně jako na podzim padlo v zápase malé množství branek. Úvod střetnutí vyšel lépe našim házenkářům, kteří dokázali vybojovat mírné vedení 5:3. Skóre se pak přelévalo ze strany na stranu do nějaké 22. minuty. Pavel Vojíř v tu chvíli srovnal na 9:9, vzápětí ale přišly dvě branky z rukou legionářů v týmu Brna. Do šaten nakonec odcházelo Brno s těsným vedením 13:12, o které se v závěrečných vteřinách postaral domácí Zahradníček.

Druhý poločas se našemu celku bohužel vůbec nevydařil resp. nedařilo se nám podpořit slušnou defenzivu efektivní ofenzivní prací. V postupném útoku jsme se trápili po celých třicet minut druhé půle. Velmi nám chyběla střelba ze střední vzdálenosti, která by nám v něm ulevila.Ztráceli jsme síly neustálými souboji jeden na jednoho, které často končili střelou z ne úplně výhodné pozice. Když už jsme si dokázali vypracovat pozici vyloženou, většinou jsme v ní selhali.

Bohužel žádný z našich hráčů nepředevdl nadprůměrný výkon, výsledkem pak byl utrápený projev celého týmu a po vítězství nad lídrem tabulky přišla studená sprcha v podobě porážky od Brna v poměru 23:25.

Děkujeme věrným fanouškům, kteří s námi do Brna cestovali, i těm, kteří nám fandili na dálku. Víkend mají Lovci díky předehrávce volný, další střetnutí na ně čeká ve středu 6. prosince, kdy hrajeme semifinále Českého poháru v Zubří. Poslední domácí střetnutí v tomto roce sehrajeme 10. prosince od 15:45 proti Hranicím. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,