Lovce čeká první brněnský soupeř, do Maloměřic jedeme pro oba body

Lovce čeká první brněnský soupeř, do Maloměřic jedeme pro oba body

Systémem sobota-středa-sobota atd. nyní pospíchá Chance extraliga vstříc odehrání své podzimní části. Po sobotní výhře nad Zubřím odjíždějí Lovci k prvnímu zápasu do brněnské metropole.

12. kolo Chance extraligy:

SHC Maloměřice Brno – Lovci Lovosice
středa 15. 11. od 18:30

TVcom, Onlajny 

Ve třech následujících kolech čeká na naše házenkáře dvakrát tým z Brna: ve 12. kole celek Maloměřic a ve 14. kole SKKP. Oba dva zápasy sehrajeme na palubovce soupeře. Papírově jednodušším protivníkem jsou určitě Maloměřice, kterým se ziskem 2 bodů patří až předposlední příčka.

Do sezóny vstoupili Mamuti nešťastnou prohrou 26:27 s týmem Frýdku-Místku. Hned ve třetím kole si sice spravili chuť v dalším domácím duelu se Strakonicemi (26:25), ale toto vítězství bylo pro ně zatím prvním a posledním v průběhu této sezóny. Výsledkově nejblíže bodovému zisku byli v šalina derby s SSKP Handball Brno (25:27). Bodovat ale svěřenci Františka Urbana potřebují především se soupeři ze spodních příček tabulky (Strakonice, Hranice). S Hranicemi se Maloměřice utkaly v kole posledním, ale podlehly jim 24:28 a svůj bodový zisk se jim rozšířit nepodařilo.

Nejlepším střelcem v dosavadním ročníku je u soupeře spojka Lukáš Koubek. Kompletní vizitku Maloměřic najdete zde.

Naši Lovci odjíždějí na jih Moravy v roli jasného favorita, který má za cíl potvrdit svoje vzestupné výkony z poslední doby. Držte nám palce a sledujte nás na dálku prostřednictvím některého z komunikačních kanálů. JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Komentáře před zápasem:

Martin Hríb, trenér: „Na první pohled se naše utkání v Maloměřicích může zdát jako jasná záležitost, ale i proto chceme k zápasu přistoupit na 110%. Během reprezentační pauzy jsme malinko upravili náš systém a v utání se Zubřím už to bylo vidět. Na tento výkon chceme navázat i v zápase v Maloměřicích a povrdit výsledky z posledního týdne. Neexistuje nic jiného než koncentrace na utkání od první do poslední minuty, pak si připíšeme oba dva body.“

Jiří Günl, brankář: „Po těžkém ale vydařeném zápase se Zubřím neočekávám ani v Brně jednoduché utkání. Jsem ale přesvědčen, že naše herní výkonnost stoupá a pokud předvedeme koncentrovaný výkon, který znovu podpoříme kvalitní hrou, povezeme si do Lovosic dva body.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,