Lovecký Happening

Lovecký happening..a možná bude i medaile!

Sobotní třetí utkání série o bronzovou medaili proti Zubří může (ale také nemusí!) být posledním zápasem lovecké extraligové sezóny. A protože i ta letošní se našemu klubu vydařila (napříč všemi kategoriemi), rozhodli jsme se bez ohledu na výsledek sobotního střetnutí uspořádat setkání našich týmů s fanoušky, které bude sloužit k neformální oslavě konce sezóny. 

Třešničkou na pomyslném loveckém dortu by samozřejmě byla bronzová extraligová medaile. Ale k té je stále stejně tak daleko jako blízko a „A“ týmu k ní stále chybí jeden velký krok. Bez ohledu na to, zda se to Lovcům (přestože si vítězství velmi přejeme) podaří, máme pro všechny přichystán doprovodný program. Ten začíná před sportovní halou Chemik již od 15 hodin, kdy bude v provozu posezení, občerstvení, hudební doprovod a zároveň se otevře pokladna pro doprodej zbývajících vstupenek. 

Sobotní duel může být posledním střetnutím této sezóny nejen pro Lovce jako tým, ale také pro Sergeje Petrychenka a Tima Jenka Bogdaniće, kteří po této sezóně z našeho klubu odcházejí. Rozhodně si tak nenechte ujít příležitost se přijít rozloučit s dvěma hráči, kteří za dva roky působení v Loveckém dresu rozhodně zanechali výraznou stopu nejen herní, ale také v srdcích fanoušků.

Samotné extraligové střetnutí přinese také sportovní vystoupení skupiny JUMP Family Ústí nad Labem. Na to se můžete těšit v přestávce extraligového střetnutí. Po extraligovém zápase se Zubřím bude přímo na ploše následovat autogramiáda hráčů aneb „ulov si svého Lovce“ + fotokoutek. Autogramové kartičky bude možné zakoupit jak na pokladně tak ve fanshopu (mezi 15 – 16 hodinou za cenu 50 Kč / 20 hráčských karet), po utkání budou k dostání přímo na ploše, kde se budou hráči všem zájemcům podepisovat (nezapomeňte prosím psací náčiní sebou).

Program pak bude pokračovat před halou Chemik. Srdečně tímto zveme všechny, kteří přijdou Lovce v sobotu povzbudit (členové mládežnických týmů, trenéři, rodiče, fanoušci atd.) ke společnému posezení. K dobré pohodě přispěje i po utkání hudební produkcí DJ, chybět nebude nadále občerstvení a pro fotbalové fanoušky zajistíme také promítání fotbalového derby mezi Spartou a Slavií. 

S doprovodným programem souvisí také částečné uzavření příjezdu ke sportovní hale. Pro parkování budou k dispozici veškeré blízké plochy (před plaveckým bazénem, v ulici Zámecká, u zimního stadionu a spodní parkovací prostor na trávě u tenisových kurtů). Autem nebude možné projet vedle nafukovací haly, kde bude platit zákaz vjezdu. Prosíme tedy všechny fanoušky, aby se především s přibývajícím časem blížícího se utkání nesnažili k hale dostat auty a využili jiné parkovací plochy.

Přijďte si zafandit, posedět, potkat se s Lovci a především si užít společný čas v duchu hesla JSME JEDEN TÝM, MY A VY! Těšíme se 🙂 

Vstupenky na sobotní duel jsou stále v prodeji online a to do soboty 12:00.

 

 

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,