Lovosice - Dukla Praha

Zveme všechny kluby v kraji na utkání s Duklou zdarma!

Ve středu 15. března čeká na náš tým poslední domácí utkání v základní části. Rádi bychom na toto závěrečné střetnutí pozvali zástupce hráčů i trenérů z klubů z Ústeckého, ale i Středočeského kraje (přičemž nabídka platí i pro jakýkoliv klub bez ohledu na jeho regionální příslušnost).

Zápasy s Duklou Praha nabízejí pokaždé atraktivní duel plný emocí, ale především pěkné a kvalitní házené. Ne jinak tomu je i v letošním ročníku, tím spíše, že se v nich střetnou dva celky, které si svými dobrými výkony zajistily pozici v nejlepší čtyřce extraligových týmů. A to už je zcela jistě záruka pořádného sportovního zážitku. Navíc Lovci, aktuálně druhý tým tabulky přivítají celek, který si v letošním ročníku zajistil také postup do čtvrtfinále Evropského poháru EHF.

Vstup na toto utkání nabízíme všem klubům zdarma (platí pro klučičí i holčičí týmy), podmínkou je pouze minimální počet osob, které na zápas z jednotlivého klubu dorazí a to 8+2 (uvažujeme tím směrem, že se naplní dva osobní automobily dětmi + řidiči) a dospělý doprovod (nezáleží na tom, jestli s dětmi přijede trenér nebo některý z rodičů).

Přivezte děti na házenou! Slibujeme skvělý sportovní zážitek v bouřlivém prostředí, který děti může motivovat pro jejich další práci a úsilí v tréninku. Ukažte jim, jak vypadá házená ve vrcholné podobě a čeho mohou dosáhnout, pokud budou poctivě trénovat.

Utkání se hraje ve středu 15. března od 18:00 ve sportovní hale Chemik (Terezínská ulice, Lovosice – mapa zde).

Přihlášky prosím posílejte na email lucie@hazenalovosice.cz v podobě:

  • název klubu
  • počet osob
  • odpovědný zástupce skupiny

Těšíme se na vás!