Žákovská liga

Čtvrté kolo Žákovské ligy hostíme v sobotu v hale Chemik

Celorepubliková soutěž staršího žactva se v uplynulém měsíci dostala přesně do poloviny. Čtvrtý turnaj z plánovaných šesti odehrají naši Lovci na domácí palubovce v sobotu 11. března a budou hostit týmy z nedalekého Liberce, moravských Ivančic a Žeravic a západočeskou Slavii Plzeň.

Po dvanácti odehraných zápasech patří našemu celku šesté místo s celkovým ziskem 16 bodů za osm vítězství a čtyři porážky, všechny s týmy z nejvyšších pater průběžné tabulky. V domácím prostředí naopak svěřenci Pavla Pěkného a Jakuba Hrstky hostí celky z druhé desítky aktuálního pořadí, plzeňská Slavia pak okupuje 23. místo. Ambicí našeho týmu tak není nic jiného než zisk plného počtu bodů.

„Zatím jsme prohráli v první polovině soutěže pouze s týmy nad námi. Navíc proti Strakonicím nebo Dukle jsme podali i poměrně slušný výkon. Jsem přesvědčený, že nebýt poměrně špatného zdravotního stavu, se kterým se celou sezónu potýkáme, mohli bychom usilovat i to umístění v nejlepší čtyřce soutěže. Teď to ale nešlo. Aktuálně jsme na šestém místě a hůř určitě dopadnout nechceme. Co se týká domácího turnaje, nemůžeme si s klukama připouštět nic jiného než zisk osmi bodů,“ potvrdil ambice trenér Pavel Pěkný.

Turnaj v hale Chemik začíná v 8:30 zápasem Lovců proti Žeravicím. Pro fanoušky a rodiče všech týmů máme výbornou zprávu, celý turnaj bude díky skvělé práci jednoho z  rodičů vysílán živě na oficiálním YouTube kanále Lovci Lovosice zde. Srdečně tímto všechny fanoušky k podpoře našeho mládežnického celku, JSME JEDEN TÝM, MY A VY! 

Rozpis utkání Lovci Lovosice

08:30 Lovci vs SK Žeravice
10:20 Lovci vs HK Ivančice
13:05 Lovci vs Liberec
15:50 Lovci vs Slavia Plzeň

Aktuální pořadí Žákovské ligy (po 12 zápasech z 24)

1. Strakonice – 24 bodů
2. Dukla Praha – 24 bodů
3. Nové Veselí – 22 bodů

6. LOVCI LOVOSICE – 16 bodů

11. Liberec Handball – 13 bodů
13. HK Ivančice – 12 bodů
20. Žeravice – 5 bodů
23. HK Slavia VŠ Plzeň – 3 body