Krajský turnaj házenkářských přípravek

Krajský turnaj házenkářských přípravek

V neděli 24.4. se v Lovosicích uskutečnil další turnaj přípravek z Ústeckého kraje. Zúčastnilo se 10 týmů ,které hrály ve dvou skupinách po pěti.

LOVOSICE 24.dubna 2022

Ve skupině A se dařilo lovosickému družstvu 1. Toto družstvo složené z ambiciózních a bojovných dětí se trochu zapotilo pouze v utkání s družstvem Loun. Další soupeře – DHK Most I, Šídla Bílina I a Spartak Ústí n.L. přehráli lovosičtí bez větších problémů.

Úspěšná sestava Lovosice I: Bleděmodré dresy: Tobias Miller, David Kylíšek, Aleš Beer, Filip Landa, Štěpán Skalický, Jiří Dbalý, Matyáš Polívka, Petr Peták a Tomáš Fečo.

Velmi dobře se představilo i družstvo Lovosice II ve skupině B. Na mladších a kratší dobu trénujících hráčích je vidět velký pokrok ve zpracování míče, střelbě a také v obranné činnosti. Zdá se, že i v příští sezoně se lovosičtí v této kategorii budou opět pohybovat ve výkonnostní špičce. Dařilo se ve všech zápasech s družstvy: Bílina II, DHK II, Chomutov, a HK Most.

Úspěšná sestava Lovosic II: černé dresy: Jakub Hodr, Ondřej Gerlický, Štěpán Petr, Ondřej Štětka, Lucián Krčka, Daniel Chládek, Tobiáš Jančík, Mathias Wunch a Jáchym Novotný.

Všichni uvedení hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a za vzornou reprezentaci lovosické házené. Velké poděkování si zaslouží i rozhodčí mladší dorostenci HK Lovosice, Samuel Šírek a Matěj Reska, citlivě rozhodovali utkání, prostě za jedna. Děkujeme.

Lovosice 24.dubna 2022

Ing. Jan Šváb trenér družstva
Sláva Miller trenér družstva