Turnaj házenkářských přípravek v Liberci

Turnaj házenkářských přípravek v Liberci

O víkendu se v Liberci uskutečnil turnaj nejmenších házenkářských nadějí. Naši Lovci na něm předvedli bojovný výkon, který zaslouží velkou pochvalu.

Turnaj přípravek, Liberec, Sport park 20.února 2022

Ve velmi hezkém sportovním prostředí byl sehrán opět po dlouhé době turnaj nejmenších házenkářů z Liberce, Jablonce n. N., Úval, Lovosic, Hostivic, Mělníka, Kostelce n. L. a Turnova. Nadšení všech účastníků, rodičů, trenérů a hlavně dětí hrajících házenou ukazuje, že Covid házenou nezlikvidoval a snad už je opravdu pryč. S potěšením můžeme konstatovat, že lovosičtí Lovci opravdu vypadali jako lovci. Vynikali bojovností, férovou agresivitou a snahou hrát házenou. Přehráli všechny své soupeře a především se snažili hrát osobní obranu dle pokynů trenérů. Velkou pochvalu zaslouží tato parta:

David Kylíšek, Štěpán Petr, Tobik Miler, Tobiáš Jančík, Matyáš Wunsch, Jakub Hodr, Filip Landa, Aleš Beer a Štěpán Skalický.

Samozřejmě že i tito bojovníci potřebují zdokonalit techniku a zpracování míče, včetně střelby, pohyb po hřišti, přihrávky. Z předvedeného projevu na hřišti lze doufat, že po zdokonalení házenkářských dovedností mohou vyrůst ve vynikající borce.

Lovosice 20.2.2022 Ing.Jan Šváb (jeden z trenérů týmu u přípravky)