Poprvé v Chemiku proti Hranicím

Lovci se v letošní sezóně poprvé představí ve svém svatostánku hale Chemik, kde budou čelit Hranicím. Domácí jsou jasným favoritem, cokoliv než výhra nepřipadá v úvahu.

STRABAG Rail extraliga, 3. kolo:

HK FCC Město Lovosice – TJ Cement Hranice,
sobota 18. září od 17:00

Není třeba si hrát na schovávanou, v tomto klání musí Lovosice bezpodmínečně vyhrát. Vzhledem k tomu, jak vyrovnaná soutěž nás čeká by případná ztráta s cementáři mohla v konečném součtu hodně mrzet.

Hostující celek prožil mnoho změn, oproti předchozím letům disponují mladým nezkušeným týmem, který doplňují nejvyšší soutěží otřelý Jan Zbranek, Radim Brož a Petr Magrla. Hranice po dvou kolech stále čekají na první body, když obě odehrané utkání prohráli jednoznačným dojmem. U takto mladého týmu se dají očekávat velké herní výkyvy, takže není radno je podcenit, protože se těžko odhaduje, jaká forma je zrovna potká.

Lovci by rozhodně měli vycházet ze zajištěné a trpělivé obrany, která nebude zbytečně chybovat. Ze skálopevné defenzivy okamžitě přecházet do rychlých útoků a nedat soupeři, jak se říká vůbec “čuchnout‘. Pakliže se podaří tento trend nastavit od samotného začátku, měli bychom utkání zvládnout a zůstat neporaženi.

Utkání začíná v hale Chemik v sobotu 18. září od 17:00 hodin. Mimo samotné dějiště můžete zápas sledovat na Tvcom. K dispozici bude samozřejmě také prostřednictvím onlajny.cz.

Budeme rádi za každou formu podpory, děkujeme. JSME JEDEN TÝM, MY A VY!

Komentář před utkáním:

Roman Jelínek, trenér HK FCC Město Lovosice: „Od Hranic očekávám hru na hraně maximálního nasazení. Před touto sezónou se hodně obměnila sestava tohoto týmu a především omladila. Proto předpokládám, že mladí hráči do utkání půjdou v plném nasazení. My se musíme soustředit na náš výkon, hrát to co chceme a nepřizpůsobit se hře soupeře. Věřím, že kvalita našeho družstva je na vyšší úrovni a to také musíme potvrdit. Hranice nám určitě nedají nic zadarmo a my k tomu tak musíme přistoupit.“

Jan Kupa, spojka HK FCC Město Lovosice: „Hranice před touto sezónou obměnily kádr, přišlo hodně mladých hráčů. My se však musíme koncentrovat na náš výkon a poučit se ze začátku zápasu v Maloměřicích, který se nám nepovedl. Chceme udržet prozatímní neporazitelnost v lize a udělat všechno pro to, aby dva body zůstaly v Lovosicích.“

Kategorie: aktuality, tým "A" Rubriky: ,