Příměstské tábory pro děti!

Klub HK Lovosice nabízí všem dětem, které baví sport, příměstské tábory v Lovosicích. Tábory budou probíhat ve 2 turnusech (každý turnus bude otevřen při minimálním zájmu 15 dětí) ve sportovním areálu Lovosice a pod vedením klubových trenérů.

POZOR! I. turnus kempu byl pro dosavadní nezájem zrušen, viz článek zde. Přihlašovat tak můžete děti na II. a III. turnus. 

Tábory jsou nabízeny jako příměstské, tj. dítě ráno přivedete na sraz a odpoledne si jej na určeném místě vyzvednete. V rámci tábora je pro děti zabezpečena svačina + oběd. Děti se mohou těšit na sportovní i doplňkové aktivity. Cena tábora je 500 Kč pro členy našeho klubu, 1000 Kč pro ostatní děti. 

Věk dětí není omezen, počítáme s tím, že bude odpovídat věkovému složení dětí v rámci našeho klubu (tj. 6 – 18 let). Časový rozpis tábora předpokládáme 8:30 – 16:30 hodin. Předpokladem pro zařazení na tábor je zájem o sport a sportovní aktivity, protože ty budou hlavní náplní táborů.

Veškeré informace naleznete na přiloženém letáku. Přihlašovat se můžete na emailu lucie@hazenalovosice.cz. V přihlášce prosím uveďte:

  • vybraný termín
  • jméno a příjmení dítěte
  • datum narození dítěte
  • místo bydliště
  • člen/nečlen HK Lovosice

Po obdržení přihlášky vám budou zaslány platební podklady. Detailní informace pak obdržíte před nástupem na tábor.