Co bude s členskými příspěvky za tuto sezónu?

Vážení rodiče,
rádi bychom vás informovali o tom, jak budeme postupovat v případě členských příspěvků za letošní sezónu 2020/2021. Někteří z vás mají zaplacené příspěvky za první pololetí letošního roku, někteří již dokonce za druhou jeho část. Jsme si vědomi, že s ohledem na vládní opatření děti nemohly trénovat a nikdo není bohužel schopen říci, kdy a jestli se vůbec trénink dětí a mládeže ještě v letošní sezóně umožní.

V této souvislosti vás chceme ale ubezpečit, že vámi uhrazené příspěvky v žádném případě „nepropadnou“ a budeme je v závislosti na průběhu situace kompenzovat. To, jaké budou z naší strany kompenzace, zatím není možné přesně říci. Již teď je jasné, že část uhrazených příspěvků se bude posouvat do dalšího období.

Ve hře také je a moc bychom si přáli, abychom tento náš plán mohli realizovat, systém příměstských kempů. Ty máme plánované na období července a srpna, tedy v období hlavních letních prázdnin. V nabídce by mělo být několik turnusů, na které budete moci děti přihlásit a které by jim pomohly překlenout „hluché“ období a vrátit je zpět do našeho sportu a kolektivu vůbec.

Prosíme vás tedy všechny o trpělivost a pochopení a znovu opakujeme, že již uhrazené příspěvky budou započítány podle finální doby, po kterou děti nemohly trénovat.

Přejeme všem pevné zdraví a budeme se těšit, že se s dětmi co nejdříve setkáme. Do té doby se můžeme potkávat aspoň prostřednictvím online tréninků, které pro vás naši trenéři připravují dvakrát týdně a které jsou umístěny jednak na FB Lovci Lovosice mládež a také na YouTube kanále Lovci Lovosice.

Za vedení klubu,

Vojtěch Srba

ředitel HK FCC Město Lovosice