Lovci tvoří tým budoucnosti

Potěšitelnou zprávou pro všechny lovosické fanoušky je prodloužení stávajících smluv všech hráčů týmů včetně mladých nadějí.

V minulých týdnech probíhala jednání s hráči stávajícího kádru Lovosic a jsme rádi, že můžeme všem příznivcům oznámit, že se podařila dotáhnout do úspěšného konce. Téměř všichni hráči našeho kádru prodloužili své aktuální smlouvy, což znamená, že tým zůstane pohromadě minimálně na příští extraligovou sezónu. Vedle zkušených házenkářů podepsali prodloužené smlouvy také naši nadějní házenkáři jako je Jaroslav Trkovský, Jan Kupa, Karel Holubec nebo Petr Jahn. Poděkování patří také spolupracujícímu klubu TJ Lokomotiva Louny.

„Vsadili jsme na mládí a investici do budoucna. Jsme rádi, že se nám podařilo udržet celou osu mladých hráčů, kteří podepsali prodloužení smlouvy o dalších 2,5 roku. Je to nová generace hráčů, se kterou bychom v budoucnu znovu chtěli hrát o ty nejvyšší příčky,“ řekl ředitel klubu Vojtěch Srba.

Se všemi hráči kádru se tak počítá i do dalších minimálně dvou sezón. Svoje vyjádření poskytl také trenér týmu Pavel Farář: „Současnou osu družstva tvoří převážně mladíci, kteří již v letošní sezóně ukazují, jak velkým jsou příslibem do dalších let. Celý kádr tak zůstane pohromadě a pro nás je teď úkolem se poohlédnout po vhodném doplnění týmu o další házenkáře. Mladí hráči úspěšně doplňují ty starší zkušené a my se budeme snažit k nim do budoucna hledat další.“

Jsme rádi, že dobrá věc se podařila a věříme, že výkony Lovců budou mít stoupající tendenci, aby se tým znovu vyhoupl na příčky, na kterých byli fanoušci Lovce zvyklí vídat.