Starší dorostenci vybojovali další dva důležité body na venkovní palubovce

Ke čtvrtému utkání zajíždělo družstvo starších dorostenců na palubovku v Rožnově pod Radhoštěm.

1.liga st.dorostu:

Rožnov p. Radhoštěm –  HK FCC Město Lovosice
28:35 (16:17)

Velice dobře jsme zvládli vstup do utkání a ve dvacáté minutě jsme vyhrávali o tři branky. Šňůrou technických chyb na naší straně se ale podařilo domácím vstřelit čtyři braky a ujali se vedení. Poté jsme změnili systém v útočné hře na dva pivoty a podařilo se nám překlopit vedení opět v náš prospěch. Do kabin odcházel tým Lovců s jednobrankovým náskokem.

Podobný obrázek hry jako v první půli se odehrával i ve druhém poločase, kdy jsme agresivní obrannou hrou a přechodem do rychlého útoku odskočili na rozdíl šesti branek. I ve druhém poločase se opakoval blackout z předchozí půlhodiny hry. V této fázi se ještě podařilo soupeři snížit stav utkání na tři branky. V samém závěru utkání nás podržel několika zákroky brankář Lavička. Toho jsme využili a šňůrou několika brejků opět navýšili na konečný výsledek 35:28 z našeho pohledu.

Tým starších dorostenců nutno pochválit za bojovný výkon, agresivní hru v obranné fázi, tak i plnění taktických pokynů v útoku.

V příštím utkání přivítáme na domácí palubovce celek Dukly Praha. Utkání začíná v neděli 20. 10. 2019 ve 13:00 hod.

Sestava a střelci: Dohnal, Lavička – Ciesla 7, Macháček 4, Donát 4, Malý 3, Bednařík 1, Šuma 4, Šmíd, Horáček 2, Kovář 10, Kuchárik