Rezerva zpátky na čele tabulky!

Lovosické Béčko, se po vítězství na domácí půdě proti Liberci, vrátilo do čela soutěže.

18. kolo 2.liga muži SZČ:

 HK FCC Město Lovosice B – Liberec Handball
32:25 (16:15)

Lovosické Béčko, se po vítězství na domácí půdě proti Liberci, vrátilo do čela soutěže. Po výprasku z minulého kola si Lovci chtěli napravit reputaci a znovu zvítězit. Libčice zaváhaly v Mladé Boleslavi a to byla příležitost se vrátit na první místo tabulky.

Momentálně po výkonnostní stránce neprožíváme dobré období. To se projevilo i v utkání proti Liberci. Kdy se nám jako v předešlých duelech nedařilo v obraně. Když jsme k tomu přidali i několik neproměněných šancí, znamenalo to, že jsme většinu první půle prohrávali. Nicméně do konce poločasu jsme dokázali několikrát zaútočit z brejků a strhli vedení na svoji stranu.

Ve druhém poločase se naše hra o něco zlepšila a soupeře jsme do vedení už nepustili. Ačkoliv výsledek mluví přesvědčivě, tak je třeba uznat, že jsme se ani zdaleka nepřiblížili výkonům, které jsme podávali v prvních utkáních jarní části.

Teď nás čeká delší pauza a následný výjezd do Šťáhlav, kde se budeme chtít vrátit k našemu hernímu standardu. I když s výkonem spokojeni nejsme, tak důležité je, že z utkání odcházíme s plným počtem bodů a vracíme se do vedení na čele ligy.

Naše sestava a střelci: Jiří Gűnl – Jiří Dlouhý, Jakub Škromach (2), Jiří Kalík (3), David Karlovec (3/1), Radek Provinský (5), Petr Čepelák (1), Tomáš Barth (6), Jaroslav Timko (3), Jiří Semerád (2), Miroslav Borovička (3), Pavel Pěkný a Jan Heřmanovský (4).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: