Podkrušnohorská liga minižáků

Již sedmý turnaj letošní sezony přinesl opět zajímavé výsledky.

Podkrušnohorská liga 2018/19, Lovosice 31.března 2019

Již sedmý turnaj letošní sezony přinesl opět zajímavé výsledky. Turnaj se nevydařil družstvu Loun, které po nepřesvědčivém výkonu získalo pouze dva body a tím ztratilo velký bodový náskok v celkovém pořadí. Naopak družstvo DHK Most snížilo vedení Loun na pouhé tři body a tím o celkové vítězství v soutěži ještě před posledními dvěma turnaji není rozhodnuto. Lovosice po porážce s DHK ztratily patrně možnost získat stříbrné medaile a musí bojovat o třetí příčku s HK Most, před kterým mají náskok 4 body. Chomutov svádí velmi vyrovnané boje se všemi soupeři,vždy jim však chybí kousíček štěstí k vítězství.

Výsledky turnaje:

Lovosice : Louny 10:6, DHK Most : HK Most 15:9, Chomutov : Louny 9:11, Lovosice : DHK 7:15, Chomutov : HK Most 11:14, DHK Most : Louny 20:12, Lovosice : Chomutov 16:10, HK Most : Louny 16:15, DHK Most : Chomutov 16:5, Lovosice : HK Most 13:11

 

Předposlední turnaj letošní soutěže se bude hrát v Lounech 13.dubna.Připomínám ,že v Lounech se bude vybírat vklad 1000 Kč na zajištění důstojného závěru soutěže v Chomutově.

Lovosický tým hrál důstojnou roli na domácím turnaji a mrzí pouze porážka s DHK, kdy tým jako celek zklamal. Špatná byla především obrana, která naopak fungovala v prvním zápase s družstvem Loun, kdy právě díky obraně jsme poprvé letos porazily Louny a to dost výrazně. Zatím se nedaří trenérům připravit tým tak, aby hrál po celý turnaj na plný výkon. Družstvo je velmi psychicky labilní a velmi často propadá depresi a ztrátě sebevědomí.. Po odstranění této slabiny by bylo možno očekávat vynikající výsledky.

Lovosice 2.dubna 2019, Jan Šváb