Autor fotografie: Karolína Machalická.

Rezerva nadále na čele tabulky

Další utkání 2.ligy odehrála naše rezerva na půdě Plzeňské Košutky. Košutka je družstvo z předních příček soutěže, proto nás nečekalo vůbec jednoduché utkání.

14. kolo 2.liga muži SZČ:

TJ Košutka Plzeň – HK FCC Město Lovosice B 
29:31 (16:15)

První poločas Lovci většinu časového úseku vedli o jednu až dvě branky. Nicméně obrana nefungovala tak, jak by měla a po několika neproměněných příležitostech šli domácí do šaten s jednobrankovým vedením 16:15.

V druhém poločase jsme však zlepšili i obranou hru a udržovali si náskok dvou až tří branek. Domácí však hráli do samotného konce a deset sekund před koncem utkání se dotáhli na jednobrankový rozdíl. V posledních sekundách vytáhla Košutka osobní obranu a chtěla vybojovat alespoň bod. To se jí však nepodařilo a vítězství zpečetil neobvyklý střelec Čepelák.

Lovci podali ukázněný a bojovný výkon a připisují si, tak další vítězství  31:29. V soutěži si, tak udržují dvoubodový náskok na čele tabulky.

Další utkání hrají naši muži v neděli 17. 3. v Praze proti Dukle.

Naše sestava a střelci: Jiří Gűnl – Jiří Dlouhý, Michal Smetana, Radek Provinský (5), Petr Čepelák (3), Lukáš Černý (6), Michael Konárik (2), Tomáš Barth (8), Jaroslav Timko (1), Jiří Semerád (1) a Pavel Pěkný (5).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: