Rezerva si pojistila vedoucí příčku, teď ji čekají 4 zápasy venku

V neděli 3.3. 2019 přivítala Lovosická juniorka soupeře z Mostu. Utkání s Mostem můžeme považovat za derby a takto samotný zápas i působil.

13. kolo 2.liga muži SZČ:

HK FCC Město Lovosice B – HK Baník Most
29:18 (15:9)

Před slušně zaplněnou Lovosickou halou předvedli Lovci velice povedený výkon. Házená to byla z obou stran pohledná. Mostečtí hráči však měli velký problém s naší obranou a zejména výborně chytajícím Jirkou Gűnlem, který lapil tři sedmimetrové hody a přidal ještě několik parádních zákroků ze hry. V útočné fázi se nejvíce dařilo Barthovi, který vstřelil 9 branek. Nicméně celý tým odvedl velmi dobrou práci a zaslouží pochvalu. Bojovný, kvalitní výkon nakonec znamenal, že jsme našeho soupeře deklasovali rozdílem 11 branek. To je pro Mostecké velký debakl, jelikož rozhodně nepředvedli špatný výkon.

Jménem Lovosického „B“ týmu srdečně děkujeme za návštěvu a věříme, že na dalším domácím utkání se opět uvidíme. V dalším kole jedeme na palubovku třetího týmu tabulky Košutky a pak nás čekají další tři zápasy venku: v Praze s Duklou, v Mladé Boleslavi a v Libčicích. V domácím prostředí se představíme až 7. 4. v zápase s Libercem.

Naše sestava a střelci: Jiří Gűnl – Michal Smetana (1), David Karlovec (2), Radek Provinský (4), Lukáš Černý,  Michael Konárik (4), Tomáš Barth (9), Jaroslav Timko, Petr Čepelák, Jiří Semerád (1), Jan Heřmanovský (1),Pavel Pěkný (2) a Václav Kovář (5).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: