Dorostenecké týmy doma bodovaly

V neděli 2. prosince se oba dorostenecké celky představily znovu v hale Chemik. Ze čtyř možných bodů nakonec dokázaly získat celkem tři.

1. liga mladšího dorostu:

HK FCC Město Lovosice – TJ Sokol Žďár nad Sázavou
31:31 (16:17)

První prosincový víkend jsme hostili celek TJ Sokol Žďár nad Sázavou. V začátku první půle jsme se dopracovali k solidnímu výkonu. Naše obrana šlapala velice dobře a v útoku se nám dařilo. Do 12.minuty se nám podařilo udržet vedení o 5 branek (10:5). Ovšem poté co obrana polevila a bohužel přišly i technické chyby, se podařilo soupeři dotáhnout brankové manko a v poločase nakonec těsně vedl 17:16.

Druhý poločas byl zprvu velice vyrovnaný, ale opět následovalo několik technických chyb z naší strany. Když k tomu přidáme jen průměrný útok tak jsme jen stěží mohli pomýšlet na úspěch. Nakonec jsme ale v utkání zabojovali a tak souboj skončil 31:31. Celkově jsme byli velice zklamaní, že se nám nepovedlo utkání rozhodnout v náš prospěch.

Další utkání odehrajeme na palubovce Zubří 9.12.2018 od 15 hodin.

Sestava a branky Lovců: Tietze,Bartošík- Ciesla 4, Tomášek 1, Štolba, Chotěborský 9, Bereš 1, Šuma 2, Bareš 1, Lukáč 1, Kuliš 7, Lopata 3, Bednařík 2, Šmíd.

1. liga staršího dorostu:

HK FCC Město Lovosice – HC Zlín 44:22 (18:10)

Další zápas čekal starší dorostence v domácím prostředí haly Chemik. Utkání jsme začali velice dobře. Snažili jsme se vycházet ze zabezpečené obrany a chtěli jsme získat i hodně míčů. Což se nám také povedlo. Po celou dobu zápasu jsme drželi nasazení. Zvyšovali jsme tempo a každý hráč se dokázal prosadit.

Mohli jsme tak vidět kvalitní zápas ve kterém padala spousta branek z rychlého útoku.

Utkání jsme zakončili vysokou výhrou 44:22. Zápas se nám povedl a určitě i fanoušci si přišli na své.

Další utkání odehrajeme na palubovce Zubří 9.12.2018 od 17 hodin.

Sestava a branky Lovců: Tietze, Vítek 1 – Holubec 4, Kupa 6, Donát 4, Heřmanovský 5, Trkovský 10, Durček 2, Lopata 3, Kuliš 1, Kovář 7, Šmíd 1.