Po jedné prohře „B“ tým znovu vítězný

V sobotu 10.11. cestovala lovosická záloha po čtyřech domácích kláních k utkání na palubovku soupeře. Tím byl pro sedmé kolo Liberec.

7. kolo 2.liga muži SZČ

Liberec Handball – HK FCC Město Lovosice B
26:30 (11:17)

Roli favorita jsme ukázali hned v samém začátku utkání, kdy jsme se dostali do vedení 7:0. V tomto tempu jsme navýšili náskok až na 14:4. To byl ovšem náš největší náskok v zápase. Od tohoto stavu se nám přestalo dařit v koncovce a nechali jsme domácího brankáře několikrát v řadě vyniknout skvělými zákroky v jasných brankových příležitostech. To bohužel vrátilo domácí celek do hry a zápas neodevzdal.

Ve druhém poločase zápasu už Lovci nebyli tak důrazní jako v tom prvním a i přesto jsme si v klidu došli pro zasloužené dva body za výhru 30:26. Výborně zachytal brankář Arpád Gebur, který pokryl 21 střel z 48 pokusů soupeře a na závěr, po uplynutí času utkání, vstřelil i branku ze sedmimetrového hodu.

Naše sestava a střelci: Arpád Gebur (1/1) – Jiří Dlouhý, Jakub Škromach, Jan Kupa (3), David Karlovec (3), Radek Provinský (3), Lukáš Černý (6), Michael Konárik (1), Jaroslav Timko (2), Patrik Stach (7), Lukáš Hrdlička (1), Pavel Pěkný (1/1) a Václav Kovář (2).

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: