Záloha i nadále suverénní, porazila rezervu Dukly

V neděli 14. října zavítala na naší palubovku Dukla Praha B a my měli jediný cíl a to zvítězit a upevnit si naši pozici v čele ligy.

4. kolo 2. liga muži SZČ: 

HK FCC Město Lovosice „B“ – HC Dukla Praha B
31:20 (17:12)

Do zápasu jsme šli s velkou touhou po vítězství, jelikož souboje s tímto soupeřem jsou pro nás prestižní událostí. První poločas klání se jevil vyrovnaně a nemohli jsme si vytvořit větší náskok. Náš celek byl ukázněnějším týmem a díky darovaným přesilovkám jsme dokázali ke konci poločasu brankově odskočit. Obrana jako ve všech letošních zápasech fungovala velice dobře. Oba naši brankáři předvedli kvalitní výkon a my mohli těžit z jednoduchých branek z rychlých protiútoků. V útočné fázi jsme se prezentovali organizovanou hrou a soupeře přehrávali.

Celý zápas si Lovci počínali velice zkušeným dojmem a zvyšovali tak své vedení bez jakéhokoliv herního výpadku. Skóre zápasu se zastavilo na konečných 31:20. Lovosická juniorka je tak stále týmem, který neztratil ani bod a v dosavadním průběhu soutěže si zatím vede suverénně. V dalším kole hostíme v neděli 28. října v domácím prostředí celek Mladé Boleslavi od 16 hodin.

Sestava a branky Lovců: Günl, Gebur – Dlouhý, Škromach, Karlovec 5, Provinský 7, Černý 6/2, Konárik 1, Timko 1, Stach 2, Hrdlička L. 5, Durček 4/2, Kovář.

Kategorie: aktuality, tým "B" Rubriky: